Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: [ blacharka] BMW E32 Shadow line - pytanie

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    No i chyba koniecznie podkład...

W e30 pomalowałem sobie grill.Najpierw podkładem,dobrze go dotarłem i czarny mat w spray.W ciągu dwóch lat nie zrobił się żaden odprysk.

Maciek,nawet nie mam zamiaru się z tym sam dłubać ;) tylko to wyciągnę i jadą do lakiernika.A te listwy w koło szyb wyciągałeś jak malowałeś czy nie?

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    po godzinie obklejania stwierdziłem że to bezsensu i pierw odczepiasz tylne(te zagięte na końcach drzwi) a pozniej trzeba się pomęczyc z "głównymi" :] niepamiętam jak to dokładnie zrobiłem ale ułamałem może z 5 spinek z dwóch stron hehe,może ktoś zna dobry patent na ściaganie ich...I przeszlifowałem papierami,podkład + mat spray i trzyma się dobrzę,nierysuje i nieodpryskuje..Zobaczymy z czasem..

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E39
    Do zabawy z listwami-bynajmniej na zderzakach polecam rękawiczki robocze/ogrodnicze z gumowanym spodem.
    U siebie miałem sporo kurzu pod spodem i bez rękawic nie drgnęlo nawet...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 735iA
    mam pytanie co do shadow
    wnioskując z opisu listwy na zderzakach idą w kolor nadwozia plus końcówka wydechu, nerka w mat i listwy wokół szyb tez?? a co z listwami na drzwiach? idą tez w macie czy w kolorze nadwozia?

Doświadczony Użytkownik Awatar Martynka
    BMW
    735 iL
    Nerka orginalnie nawet w shadow-line była srebrna. wszystkie pozostałe listwy czarne, nic nie było w kolorze nadwozia.
    tu masz orginał:

http://www.danielcurnock.co.uk/forsa..._pd.php?id=276
    Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez Martynka Zobacz posta
    , nic nie było w kolorze nadwozia.
    Wprowadzasz go w błąd. W wersji shadow line chromowane listwy na zderzaku są w kolorze nadwozia. Listwy na drzwiach i te wokół szyb w kolorze czarnym.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 735iA
    no właśnie jedni mówią że oryginalnie listwy zderzaka sa w kolorze nadwozia a teraz wychodzi ze nie??

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 735iA
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Wprowadzasz go w błąd. W wersji shadow line chromowane listwy na zderzaku są w kolorze nadwozia. Listwy na drzwiach i te wokół szyb w kolorze czarnym.
    o widzisz dzuda czy matowe czy połysk ?? i chrom wokół lamp tez idzie na czarny??

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    Jeśli pytasz o listwy nz zderzakach to normalnie w kolor czyli połysk. Zaś te wokół szyb to powiedział bym że pół mat. Nie są w połysku ani matowe. Co do ramek na lampach to seryjnie wychodziły w chromie,jednak w zestawieniu z BH wyglądają one bardzo nie estetycznie dlatego też można ich zrobić na czarno.

Doświadczony Użytkownik Awatar Martynka
    BMW
    735 iL
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    tak moja wina, ja myślałem że mówi o czarnej listwie zderzaka tej d przodu, zapomniałem o chromie od góry, pod lampami. Zawsze miałem oryginalnie shadow liney i mi uciekło.
    Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...

Uprawnienia umieszczania postów