Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 37

W±tek: Palenie gumy E38

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    740i
    Sk±d
    Kraków

Palenie gumy E38

Ostatnio widzia³em kilka razy jak E38 rusza prosto spod ¶wiate³ lub z krzy¿ówki i pali gumê a¿ siwo za nim. Czy to mo¿liwe przy je¼dzie na wprost z automatyczn± skrzyni± biegów? Je¶li tak to w jaki sposób? Zawsze pali³em gumê krêc±c b±czki na placu przy wy³±czonej kontroli trakcji. Pali³em równie¿ jak rusza³em ze skrzy¿owania ale ostro w prawo lub w lewo. Prosto nawet mi nie zapiszczy tylko wyrywa szybko do przodu i od razu siê rozpêdza. Pytanie mo¿e trywialne ale mnie nurtuje wiêc proszê o odpowied¼ ;)
    Nigdy siê nie poddawaj-NIGDY!

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    BMW 7系列
    Sk±d
    ワルシャワ
    A jeste¶ pewien ¿e nie robi³ tego najbardziej klasycznie, czyli na hamulcu?? ;)
    Filmik 1
    Filmik 2
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2010
    BMW
    mk2
    Sk±d
    Kraina deszczowców
    wg mnie 7er nie przystoji jarac laka to zbyt dostojne auto by tak je poni¿aæ i katowaæ jak jakie¶ e30

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar ACS
    Do³±czy³
    Nov 2009
    BMW
    E-38
    Sk±d
    Warszawa
    No tak,tylko te furki na pewno nie maj± 280 kucy i zbieraj± siê z samego do³u ;)

Cytat Zamieszczone przez aurel
    wg mnie 7er nie przystoji jarac laka to zbyt dostojne auto by tak je poni¿aæ i katowaæ jak jakie¶ e30
    Te¿ lubiê E-38 i jestem przeciwny poprawianiu fabryki,poza kilkoma rzeczami,ale nie mogê s³uchaæ ¿e E-38 tak dostojnym autem ¿e nie wypada spaliæ gumê,mo¿e nie wygl±da to tak fajnie ja w 3 czy 5,a czasami wrêcz komicznie,ale to tylko auto i stworzono je do jazdy a nie do achów i ochów.

Jak ma kasê na palenie gum,to bedzie i staæ go naprawiaæ skrzynie i inne pierdo³y,ale co tam liczy sie efekt-g³upoty :hah:

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Sk±d
    Sandomierz
    EE tam.nie przesadzajmy ¿e stra babcia do dostojny samochód.Ja tam nie raz w³a¶nie tak lubiê ruszyæ ze ¶wiate³ :P Mina przechodniów bezcenna :]

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    BMW 7系列
    Sk±d
    ワルシャワ
    W ¿adnym wypadku nie mo¿na poni¿aæ tego dostojnego auta - mo¿na tylko u³o¿yæ ostro¿nie na z³otym o³tarzu :medit:

Vip Vip Awatar Johnny_Bravo
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    750i
    Sk±d
    Poznañ
    masz na mysli np ten filmik.....

LINK

rok temu pyta³em czy manual czy automat i okaza³o siê ze automat

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    BMW 7系列
    Sk±d
    ワルシャワ
    No a czemu z automatem mia³oby siê nie daæ?? Te Impale co pokaza³em nawet nie wychodzi³y nigdy w manualu...

Vip Vip Awatar Johnny_Bravo
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    750i
    Sk±d
    Poznañ
    Cytat Zamieszczone przez michal_5000
    No a czemu z automatem mia³oby siê nie daæ?? Te Impale co pokaza³em nawet nie wychodzi³y nigdy w manua³u...

hehe proszê cie nie porównuj amerykañskiego silnika z europejskim i amerykañskiej skrzyni z europejska.....

taka impala zrywa przyczepno¶æ od 600obr/min nie wa¿ne na jakich laczkach , mocy maja ma³o (stosunkowo) ale moment potêga i do tego jeszcze amerykañskie konie..

moja skrzynia nie prze¿y³a by palenia laczka na wstecznym ani na D na postoju... ju¿ nie jedna osoba remontowa³a skrzynie....

mam ponad 300KM i ponad 500 niutków a jako¶ z miejsca na suchym asfalcie nie traci przyczepno¶ci tylko momentalnie sie rozpêdza...

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •