Ja mam rocznik `97 i u mnie nie dało się zakodować "drogi do domu", wymieniłem moduł świateł na LCM3 i po zakodowaniu mam oprócz tego jeszcze parę innych "bajerów", polecam
Ja mam rocznik `97 i u mnie nie dało się zakodować "drogi do domu", wymieniłem moduł świateł na LCM3 i po zakodowaniu mam oprócz tego jeszcze parę innych "bajerów", polecam
Pozdrawiam, Przemos
Faktycznie, widocznie czytałem gdzieś w sieci o tym a nie w instrukcji. Bo szukam i się doszukać nie mogę.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
oświetlenie drogi następuje przez długie czy krótkie światła?
To jest tylko kwestia czasu ;)
"Krótkie", czyli światła mijania.
Zamieszczone przez mogewszystko
Drogowe, mijania, przeciwmgielne, zależnie co zakodujesz ;)Zamieszczone przez Rafciu
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
dokładnie mijania :)Zamieszczone przez cursor
miałem na myśli to co fabryka koduje :)Zamieszczone przez cursor
To jest tylko kwestia czasu ;)
ja akurat mam zakodowane przeciwmgielne
Pozdrawiam, Przemos
U mnie długie i pozycyjne zaświecają się.
Podobno fabryka koduje co klient sobie życzy. Mogą być nawet światła wstecznego...Zamieszczone przez mogewszystko
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Witam
1.Czy wystarczy tylko podmienić moduł i go zakodować?
2. Carsoft sobie z tym poradzi czy INPA ?
3. Obojętne jaki moduł LCM3 może być z E39?
Pozdrawiam