Witam Serdecznie wszystkich u¿ytkowników forum :)

Mam na imiê Sebastian, mam 21 lat i mieszkam w Rudniku nad Sanem w woj. podkarpackim. Interesujê siê motoryzacj±, histori±, dobr± ksi±¿k± i filmem, i ogólnie pojêtym sprzêtem komputerowym. Nie posiadam jeszcze upragnionego auta, poniewa¿ ci±gle jeszcze na nie pracuje, ale ci±gle idê skutecznie do przodu :) Mam w planach kupno E32 z 3-litrow± jednostk± benzynow± z instalacj± sekwencyjn± LPG. Chcê aby auto s³u¿y³o mi na co dzieñ jak i za równo jako "hobby" które wywodzi siê z mi³o¶ci do marki a szczególnie do serii 7. Obecnie je¿d¿ê Audi 100 C4 2.4D 93 r. Moje zainteresowanie mark± BMW przesz³o na mnie z moich znajomych :) Jeden z nich posiada E46 a drugi prowadzi ma³y warsztat samochodowy i ma dwie sztuki E34 i dwie E30 :) Mi zawsze najbardziej podoba³y siê auta du¿e i komfortowe. Tego w³a¶nie oczekujê od E32 któr± mam w planach. Muszê jeszcze dodaæ, ¿e mi podobaj± siê najbardziej auta starej generacji których znakiem rozpoznawczym s± podwójne niezabudowane lampy :) Dla mnie to jeden ze znaków rozpoznawczych tej marki który jest naprawdê niepowtarzalny :) Przepraszam za przyd³ugawy wstêp, na forum chcia³bym siê dowiedzieæ jak najwiêcej o planowanym przeze mnie modelu, o jego eksploatacji, jak kupiæ jak najlepsze auto i jak przywróciæ mu jak najbardziej stan oryginalny i dawnej ¶wietno¶ci :)

Jeszcze raz Serdecznie Witam wszystkich i Pozdrawiam