Jak chcecie to mogę zrobić wam fotki magazynów :P
Od dwóch tygodni pracuje w tej firmie. ;)

Cytat Zamieszczone przez sennapowieka
Mają dużo "rarytasów",
Jak to szajboos ostatnio powiedział jednemu z nich:
"jimmy, nie obraź się, ale wy tak na prawdę tu gówno macie" :hah:
To tak odnośnie tych rarytasów.
Co do cen, to fakt, okazji nie ma, ale spokojnie można negocjować. Nie są to ludzie, którzy z góry ustalonej ceny nie zmienią, a jak ktoś chce taniej to niech szuka gdzie indziej. Spokojnie można z nimi po negocjować.
Zapytaj lockbud'a, lub elvis'a o jakąś opinię. Wiem, że brali graty od nich.

Cytat Zamieszczone przez Wiktor
A mi wysłał nie taki bak jak trzeba i na dodatek łatany oraz taśmę od kierownicy z uciętymi wtyczkami (trzeba było wszystko lutować). Bak wymieniłem na drugi również niewłaściwy ale przynajmniej zdrowy Generalnie gość zachował się spoko bo dążył do odpowiedniego rozwiązania problemu ale początek znajomości miałem mocno nieudany Następne zakupy były już bez problemów
Napiszę coś szczerze.
Firma ma dwóch właścicieli. Jeden(ten od magazynu) to ekonomista(więcej myślę dodawać nie trzeba). Drugi(baca) natomiast to osoba dla której priorytetem jest klient.
Jeszcze zanim zacząłem tam pracować to pamiętam, że pokłócili się o to, że baca, żeby klient miał sprawne auto, to wyciągnął ze swojego auta przepływomierz(nie mieli żadnego do m62 na magazynie), a później sam kombinował, skąd wziąć przepływomierz do siebie.

Mam nadzieję, że mój post nie zostanie potraktowany jako reklama