Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Czy ktoś zna tego sprzedającego?

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列

Czy ktoś zna tego sprzedającego?

Czy ktoś z Forumowiczów kojarzy może tego sprzedającego??
    Opis na Allegro

Z tego co tu piszą (jeśli to prawda) - mają dużo części dla naszych aut i (jeśli to prawda) nie przechowują ich w warunkach śmietnikowych.
    Komentarze też niezłe.

Zastanawiam się, czy ktoś z nas widział to na własne oczy lub brał jakieś graty...
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Często wysyłałem do nich zapytanie o części, jednak nic nie kupiłem jeszcze :/

Dostałem od nich rabat 15 % :]

Mają dużo "rarytasów", ale dobrze wiedzą po ile można je sprzedawać ... okazji u nich nie ma, ale osobiście nie obawiałbym się u nich czegokolwiek kupić.
    Pewność na każdym kilometrze ...

Vip Vip Awatar Wiktor
    BMW
    EVO VIII
    A mi wysłał nie taki bak jak trzeba i na dodatek łatany oraz taśmę od kierownicy z uciętymi wtyczkami (trzeba było wszystko lutować). Bak wymieniłem na drugi również niewłaściwy ale przynajmniej zdrowy ;) Generalnie gość zachował się spoko bo dążył do odpowiedniego rozwiązania problemu ale początek znajomości miałem mocno nieudany ;) Następne zakupy były już bez problemów :)
    Pozdrawiam
    Wiktor
    Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.

Vip Vip
    BMW
    Nie mam
    Jak chcecie to mogę zrobić wam fotki magazynów :P
    Od dwóch tygodni pracuje w tej firmie. ;)

Cytat Zamieszczone przez sennapowieka
    Mają dużo "rarytasów",
    Jak to szajboos ostatnio powiedział jednemu z nich:
    "jimmy, nie obraź się, ale wy tak na prawdę tu gówno macie" :hah:
    To tak odnośnie tych rarytasów.
    Co do cen, to fakt, okazji nie ma, ale spokojnie można negocjować. Nie są to ludzie, którzy z góry ustalonej ceny nie zmienią, a jak ktoś chce taniej to niech szuka gdzie indziej. Spokojnie można z nimi po negocjować.
    Zapytaj lockbud'a, lub elvis'a o jakąś opinię. Wiem, że brali graty od nich.

Cytat Zamieszczone przez Wiktor
    A mi wysłał nie taki bak jak trzeba i na dodatek łatany oraz taśmę od kierownicy z uciętymi wtyczkami (trzeba było wszystko lutować). Bak wymieniłem na drugi również niewłaściwy ale przynajmniej zdrowy Generalnie gość zachował się spoko bo dążył do odpowiedniego rozwiązania problemu ale początek znajomości miałem mocno nieudany Następne zakupy były już bez problemów
    Napiszę coś szczerze.
    Firma ma dwóch właścicieli. Jeden(ten od magazynu) to ekonomista(więcej myślę dodawać nie trzeba). Drugi(baca) natomiast to osoba dla której priorytetem jest klient.
    Jeszcze zanim zacząłem tam pracować to pamiętam, że pokłócili się o to, że baca, żeby klient miał sprawne auto, to wyciągnął ze swojego auta przepływomierz(nie mieli żadnego do m62 na magazynie), a później sam kombinował, skąd wziąć przepływomierz do siebie.

Mam nadzieję, że mój post nie zostanie potraktowany jako reklama
    Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Cytat Zamieszczone przez cursor
    Mam nadzieję, że mój post nie zostanie potraktowany jako reklama
    Dzięki za obiektywną opinię

ps To teraz jak tam pracujesz to liczę na 30 % :hihi:
    Pewność na każdym kilometrze ...

Vip Vip
    BMW
    Nie mam
    Cytat Zamieszczone przez sennapowieka
    ps To teraz jak tam pracujesz to liczę na 30 %
    Postaram się pogadać w tym tygodniu z bacą w temacie jakiejś zniżki dla 7er, ale nic nie obiecuję.
    Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
    Henry Ford

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Fotki może nie są niezbędne ;) Ale możesz potwierdzić, że trzymają części po demontażu w jakichś ludzkich warunkach (tzn. gdzieś gdzie jest sucho i pod dachem)?
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    F 01
    ja znam bace osobiście
    BMW sie nie psuje

Vip Vip
    BMW
    Nie mam
    Cytat Zamieszczone przez michal_5000
    Fotki może nie są niezbędne ;) Ale możesz potwierdzić, że trzymają części po demontażu w jakichś ludzkich warunkach (tzn. gdzieś gdzie jest sucho i pod dachem)?
    Elementy blacharskie stoją na regałach na dworze. Reszta(wnętrze, elektronika, zawieszenie, silniki itd.) pochowane w magazynach.

Cytat Zamieszczone przez Marek760i
    ja znam bace osobiście
    Może warto dodać swoją opinię na temat sprzedawcy? To, że go znasz osobiście, to myślę, że trochę za mało informacji dla innych. To tak samo jakbym napisał tylko, że znam go osobiście, nie pisząc tego co napisałem.
    Henry Ford

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    F 01
    spoko spoko, biore od niego graty do BMW i problemów nie było zeby cos nie robiło,raz lambda była nie teges ale zaraz mi wymienił i kminiła
    BMW sie nie psuje

Uprawnienia umieszczania postów