Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Poka¿ wyniki od 11 do 14 z 14

W±tek: Leci ca³y czas gor±ce powietrze z na wieiwów

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar max
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E38 730D
    Sk±d
    pomorze
    Janusz G³adykowski elektromechanik ze Starogardu rozwi±za³ problem grzania na szybe i na nogi ciep³a :) W koñcu jaki¶ skuteczny majster :)
    Mówi³ ¿e by³o kilka b³êdów i w zegarze te¿ ! Ale ju¿ gra :)

Co go jeszcze dziwi to b³±d temp zewnêtrznej który pokazuje -37 C. na kompie a na monitorze w aucie normalnie 26 C.

Ale grunt ¿e dzia³a :)
    Sylwek 7 raz jeszcze dziêki za pomoc ! :)

Nagada³em ch³opu bo wczoraj mia³ schemat od 95 740 benz . Ale dzisiaj mia³ ju¿ pod auto przygotowane :) Przygotowa³ siê do pracy jak widaæ i dobrze :)

W koñcu ch³odek :)

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Dziewon
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    sprzedane
    Sk±d
    O¶wiêcim
    a co zrobi³ konkretnie? u mnie leci ciep³e na nogi pasa¿era z ty³u i grzeje mój fotel tak ¿e plecy mam zgrzane.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar max
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E38 730D
    Sk±d
    pomorze
    Grzanie fotela to chyba inna sprawa.
    Generalnie kompem wszystko za³atwi³ , by³o kilka b³êdów i w zegarach by³y jakie¶ b³êdy i mówi³ ¿e by³ ba³agan . Ale jak przyjecha³em to ju¿ koñczy³ a wiêcej szczegó³ów nie mówi³. Znalaz³ siê plus na zaworki i sterowanie ale to wszystko chyba kompem naprawi³.
    ¯e bym by³ tam ca³y czas to pewnie bym wiêcej wiedzia³ a tak w sumie nie wiele wiem :(
    Ale dzia³a i to jest wa¿ne :)
    My¶lê ¿e Ty te¿ powiniene¶ pod³±czyæ siê pod kompa ale do kogo¶ kto bêdzie chcia³ znale¼æ usterkê a nie wej¶æ w pierwsze co¶ , stwierdziæ ¿e nic nie widzi i nara, bo takiego ju¿ te¿ mia³em , a ten chyba szuka a¿ znajdzie :)

Cytat Zamieszczone przez monster007
    leci ciep³e na nogi pasa¿era z ty³u i grzeje mój fotel tak ¿e plecy mam zgrzane.
    czyli masz wersje z dopalaczem ;D ;D ;D

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •