a jak źle dopasujesz to ...
"ale urwał"
a jak źle dopasujesz to ...
"ale urwał"
Zamieszczone przez ArekLand
Dobre :) Tego nie widziałem
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
No z tyłu jest nawet 40 ale za to szeroka na 255 więc robi się balonik i mniej więcej się to wyrównuje, będzie problem z jazdą na tym profilu? Teraz mam 215/65 R16 i wyglądają jak balaski :D a 45 R17 wyjdą 1,6cm mniejsza srednica. Oponki już trochę stare ale za to bieżnik mają 6-7mm szkoda zmieniać dla 0,5cm profilu... Zobaczymy jak będą wyglądać.Zamieszczone przez sylwek7
Przyłożyłem te pierścienie i faktycznie w lewą przednią nie wchodzi, pozostałe 3 pasuje. Jutro podjadę do jakiegoś zakładu może mi jakiś fachura za browarka rzuci okiem i założymy :)
Ale już mam ochotę dać im dystanse z tym parapetem :>
Prościej wziąć suwmiarkę do łapy i pomierzyć ;)Zamieszczone przez Neuf
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Jeśli jesteś aktualnie w Poznaniu to na skrzyżowaniu 28go czerwca i krzyżowej jadąc od strony hetmańskiej (pierwsze skrzyżowanie za szpitalem im dęgi w prawo, zaraz na rogu) jest taki zakładzik zajmujący się głównie kołami, niestety nie miałem z nimi do czynienia, ale jako sąsiad informuję. Możesz podjechać i popytać.Zamieszczone przez Rock7
A po drugiej stronie ulicy w bramie ja się grzebię z fotelem w mojej E32, więc jak będziesz się wybierał to daj znać![]()
Marcin-e32, nie da rady, kolega Rock7 opuscił nasze piekne miasto
Impossible is nothing
Żyć szybko, umierać młodo
Dzięki Cichy, jakoś nie żałuję ale odwiedzę Was niebawem ;)Zamieszczone przez Cichy
Felgi założone ale jest kupa, bo profil jest jednak sporo za niski :/
Z wlasnych obserwacji: auto rzuca się w koleinach jak wściekłe, na równej drodze jedzie przyklejone jak po szynach, żwawiej reaguje na gaz i mocno hałasuje - przy wyłączonym radiu słychać dźwięk opon, no i czuć każdą dziurkę a nawet nierówność asfaltu.
Póki co pojeżdżę, może uda mi się zamienić opony za dopłatą na jakieś 50 lub 55.
Tak to obecnie wygląda (są kapselki w kolorze już nałożone dodam zdjęcie z kapselkami później):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Co o tym sądzicie?
No niestety biednie to wygląda :o , zmień jak najszybciej te opony na prawidłowe dla E38 ;)
~~ черный бумер ~~
Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A
Cztery dojazdówki na wypasie :)
Do 17" opona musi być 235/55/17 i/lub 255/50/17 (ze względów ekonomicznych polecam te węższe) ;)
Ewentualne odstępstwa od powyższego przy tej feldze nie mają sensu.
--------------------
Ostatnio edytowane przez Damias ; 16-02-2011 o 12:03
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]