Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Poka¿ wyniki od 11 do 14 z 14

W±tek: Pêk³a sprê¿yna

Vip Vip Awatar ArekLand
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    E38 2.8i "Zender"
    Sk±d
    Leszno
    Ja zawsze raz w roku, przewa¿nie po zimie, jadê moimi autami do znajomego na tzw kontrolê zbie¿no¶ci. Dlaczego, bo polskie drogi s± gorsze ni¿ rajd po bezdro¿ach. Wracaj±c do tematu to przyjê³o siê, ¿e po ka¿dej interwencji w zawieszenie powinno siê to sprawdziæ. Koszt mniejszy ni¿ wymiana ogumienia, wiec "Róbta co uwa¿ata" !

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Szlachta Rydzyñska ko³o wsi Leszno
    Cytat Zamieszczone przez fajter34
    Wymieñ od razu obydwie bo druga tez strzeli wiem z do¶wiadczenia u mnie tak by³o za miesi±c pêk³a druga
    U mnie w 1,5 miecha 3 sztuki ;D ekonomi¶ci w BMW wszystko musz± wyliczaæ a¿ tak dobrze?? :razz:

Cytat Zamieszczone przez Marek760i
    ale czy czasem przyczyna nie jest padniêty amor, bo wymieniaj±c sama sprê¿yne wyeliminujesz tylko skutek a nie przyczyne
    Bardzo w±tpiê, amory s± dobre w E38 ale sprê¿yny to ju¿ dramat, pêkaj± bez sensu nawet same z siebie w zaparkowanych autach pod domem, nie potrzebuj± do tego ¿adnej wyrwy czy krawê¿nika...
    PS. Pisz poprawnie po polsku, z góry dziêki.
    ---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
    W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Cytat Zamieszczone przez coboss
    amory s± dobre w E38 ale sprê¿yny to ju¿ dramat
    Dok³adnie tak.

Sporo pó¼niej pojawi³y siê amorki tzw. dwustronne a i tak sprê¿yny pêkaja. Nawet w 2 letnim X6 siê zdarzy³o ;)
    Czyste sumienie wynika najczê¶ciej ze z³ej pamiêci

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2007
    BMW
    e38 4,0 aut. 1995
    Sk±d
    Warszawa
    Autko znowu je¼dzi! Pozostaje mi teraz przek³adka z drugiej strony i znalezienie pojedynczej opony bo je¿d¿ê na zapasie. Mo¿e kto¶ ma tak± np w³a¶nie na zapasie i odst±pi: Dunlop sp sport 2000e 235/60r16 100W?
    pzdr

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •