Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 14

W±tek: BMW E38 735i Krajowy -potrzebujê informacji - chcê kupiæ

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2010

BMW E38 735i Krajowy -potrzebujê informacji - chcê kupiæ

Witam Serdecznie! Biorê powa¿nie pod uwagê zakup E38 z ostatnich lat produkcji 99-2001. Wpad³ mi w oko ten egzemplarzBMW E38 735i . W rozmowie telefonicznej pracownik komisu powiedzia³ ,¿e samochód mia³ wymienian± uszczelkê pod g³owic±.
    Chcia³bym prosiæ o jakie¶ informacje - mo¿e kto¶ zna w³a¶ciciela tego samochodu? Chodzi mi o popytanie o ró¿ne kwestie a nie o mar¿ê komisu. Moge kupiæ przez komis - nie ma problemu. chodzi mi tylko o to ¿eby w³a¶ciciel albo kto¶ inny powiedzia³ mi co by³o w samochodzie robione i kiedy.

Autko jest pochodzenia krajowego (salon) i stoi w komisie w P³ocku. Moze jest z okolic? Mo¿e kto¶ co¶ wie?

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar MariuszE38
    Do³±czy³
    Jan 2009
    BMW
    Sprzedane
    Sk±d
    Toruñ
    A jaki jest sens kupowaæ przez komis je¶li znasz w³a¶ciciela samochodu? Bo nie bardzo rozumiem... Chodzi o to, ¿e chcesz zap³aciæ wiêcej?
    ex:
    E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
    E38 728iA Shadowline Individual
    E53 X5 4,4i Sport Pack

wstrz±¶niêty nie zmieszany Awatar WojtekD
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    e38 728 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Blog
    11
    Cytat Zamieszczone przez MariuszE38
    A jaki jest sens kupowaæ przez komis je¶li znasz w³a¶ciciela samochodu?
    czytaj ze zrozumieniem :) Daniel jeszcze nie zna w³a¶ciciela. W³a¶nie go szuka:)
    Gra muzyka

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2010
    Koledzy, ale co zrobiæ by siê w jaki¶ sposób zabezpieczyæ? Wiadomo,¿e w umowie jest napisane: "O¶wiadczam,¿e stan samochodu jest mi znany" -a w³a¶nie ¿e nie jast ;( bo komisiarz mówie do mnie: samochód jest u¿ywany i nikt na niego gwarancji nie da. Jest to jednak komis Gepard i daj± na nowsze samochody a jednak na 9 letnie BMW nie bo za stary.
    Czy w przypadku gdyby by³a jaka¶ wada :pêkniêta g³owica lub pospawany z dwóch to mam jakie¶ szane na zwrot kasy?

Vip Vip
    Do³±czy³
    Dec 2009
    BMW
    Nie mam
    Sk±d
    Racibórz(¦l±sk)
    Poczytaj sobie o wadach ukrytych
    Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms

Cytat Zamieszczone przez Daniel 5
    Koledzy, ale co zrobiæ by siê w jaki¶ sposób zabezpieczyæ?
    No najpro¶ciej jest kupiæ nowe BMW, wtedy chroni ciê gwarancja. No ale w twoim przypadku niema opcji. Nie stresuj siê kolego bo i tak nic nie wskórasz. Auto jest u¿ywane i zawsze siê co¶ w nim znajdzie do roboty. Dobrze je obejrzyj, sprawd¼ w fachowym warsztacie, przejedz siê i jak wszystko ok to je kupuj i ciesz siê. Kwota któr± poda³e¶ te¿ nie jest kosmiczna wiêc cudów siê nie spodziewaj.
    Powodzenia przy zakupie ¿yczê no i ¿eby ci siê trafi³ sprawny egzemplarz.

PS. Pamiêtaj, zakup u¿ywanego auta to zawsze ryzyko - takie ¿ycie.

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar MariuszE38
    Do³±czy³
    Jan 2009
    BMW
    Sprzedane
    Sk±d
    Toruñ
    Cytat Zamieszczone przez WojtekD
    czytaj ze zrozumieniem Daniel jeszcze nie zna w³a¶ciciela. W³a¶nie go szuka:)
    No w³a¶nie Wojtku czytam :) kolega pisze, ¿e chce porozmawiaæ z w³a¶cicielem ale mo¿e kupiæ przez komis. Wiêc jaki wtedy jest sens kupowaæ przez komis skoro bêdzie zna³ w³a¶ciciela?
    ex:
    E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
    E38 728iA Shadowline Individual
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar rodzinabmw
    Do³±czy³
    Oct 2007
    BMW
    by³o 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusi³o by je sprzedaæ???
    Sk±d
    okolice Sulechowa
    Tak jak kolega wy¿ej pisa³ cena "atrakcyjna" wiêc cudów siê nie spodziewaj. ¯eby siê okaza³o ¿e jest zbyt "atrakcyjna" w³a¶ciciel prawdy pewnie i tak nie powie. Lepiej wziasc samochód do sprawdzonego mechanika czy nawet ASO i wtedy bêdzie wiadomo co i jak.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Ventola
    Do³±czy³
    Jun 2010
    BMW
    e38 740iA (m62b44)
    Sk±d
    W-wa
    Nie do¶æ, ¿e cena atrakcyjna to jeszcze komis na tym musi zarobiæ. Ciekawe ile w ogóle jest warta.
    Prowadzê swoje ¿ycie, a nie BMW ...

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    BMW 7系列
    Sk±d
    ワルシャワ
    Cytat Zamieszczone przez Ventola
    Ciekawe ile w ogóle jest warta.
    A ile w ogóle cokolwiek "jest warte"? :hah: Na wolnym rynku - tyle ile zap³aci klient.
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •