Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Prosze o Pomoc z wyjaśnieniem co jest na zdjęciach.. :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 m52 + LPG

Prosze o Pomoc z wyjaśnieniem co jest na zdjęciach.. :)

Witam. Prosze wytłumaczyc mi co i po co jest :) zamieszczam niżej fotki. Pozdrawiam :)

Kliknij na zdjęcie, aby się powiększyło.. ;)

1.

2.

3.

Biały

Z którego roku masz auto? Fotki z drugiego zdjęcia pokazują wtyczki do podłączenia czytnika navi. Mój video moduł nie posiada takiego wejścia (stąd pytanie o rocznik). A elementu z pierwszego zdjęcia w moim aucie nie znalazłem....

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 m52 + LPG
    Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    Z którego roku masz auto? Fotki z drugiego zdjęcia pokazują wtyczki do podłączenia czytnika navi. Mój video moduł nie posiada takiego wejścia (stąd pytanie o rocznik). A elementu z pierwszego zdjęcia w moim aucie nie znalazłem....
    Auto z 96r dokładnie z sierpnia .. :) to czego nie znalazłeś u siebie jest za wygłuszeniem blachy tam gdzie bm24 tylko schowany bardziej w strone kanapy.. :)) dodam, że auto to anglik może to coś zmieni ?
    Biały

Zerknę przy okazji weekendowych działań pod tą osłonę.... Może też coś takiego mam...

Przypuszczalnie Twój video moduł jest dedykowany do nawigacji z czytnikiem MK1 (tak przypuszczam). Nadal nie wiem jednak, co podłącza się w oznaczone miejsce.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 m52 + LPG
    Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    Zerknę przy okazji weekendowych działań pod tą osłonę.... Może też coś takiego mam...

Przypuszczalnie Twój video moduł jest dedykowany do nawigacji z czytnikiem MK1 (tak przypuszczam). Nadal nie wiem jednak, co podłącza się w oznaczone miejsce.
    Dzięki :) Ciekawi mnie co to za dziadostwo na zdjęciu numer jeden.. hmmm :)
    Biały

w to oznaczone miejsce nic się nie podłącza :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 735
    Zdjęcie numer .1 - jak ktoś oglądał film "Twins " z Arnoldem to sie kapnie :]

S303A INNENRAUMSCHUTZ/NEIGUNGSALARMG Ochrona wnętrza z czujn. alarm. nachyl.

czujnik wypełniony płynem , po podniesieniu tyłu auta wyłacza alarm , np. w sytuacji jak policja odholuje ci samochód

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 m52 + LPG
    Cytat Zamieszczone przez szpoper
    Zdjęcie numer .1 - jak ktoś oglądał film "Twins " z Arnoldem to sie kapnie :]

S303A INNENRAUMSCHUTZ/NEIGUNGSALARMG Ochrona wnętrza z czujn. alarm. nachyl.

czujnik wypełniony płynem , po podniesieniu tyłu auta wyłacza alarm , np. w sytuacji jak policja odholuje ci samochód
    hehe nie oglądałem tego filmu, ale dzięki śliczne.. :)
    Pozostaje jeszcze zdjęcie nr. 3.. :)
    Biały

nr.3 tam nic nie podłączasz ;)

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Ja np nie mam żadnej dziury w video module (zdj. nr 3)
    A jeżeli chodzi o białą kostkę to doczepione są do niej 4-5 cienkich kabli, które lecą dookoła modułu, a później gdzieś nawracają i część z nich wchodzi z powrotem do modułu a reszta podejrzewam leci do monitora, każdym bądź razie giną mi z oczu :)
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Uprawnienia umieszczania postów