Z którego roku masz auto? Fotki z drugiego zdjęcia pokazują wtyczki do podłączenia czytnika navi. Mój video moduł nie posiada takiego wejścia (stąd pytanie o rocznik). A elementu z pierwszego zdjęcia w moim aucie nie znalazłem....
Auto z 96r dokładnie z sierpnia .. :) to czego nie znalazłeś u siebie jest za wygłuszeniem blachy tam gdzie bm24 tylko schowany bardziej w strone kanapy.. :)) dodam, że auto to anglik może to coś zmieni ?Zamieszczone przez sylwekk
Biały
Zerknę przy okazji weekendowych działań pod tą osłonę.... Może też coś takiego mam...
Przypuszczalnie Twój video moduł jest dedykowany do nawigacji z czytnikiem MK1 (tak przypuszczam). Nadal nie wiem jednak, co podłącza się w oznaczone miejsce.
Dzięki :) Ciekawi mnie co to za dziadostwo na zdjęciu numer jeden.. hmmm :)Zamieszczone przez sylwekk
Biały
w to oznaczone miejsce nic się nie podłącza :D
Zdjęcie numer .1 - jak ktoś oglądał film "Twins " z Arnoldem to sie kapnie :]
S303A INNENRAUMSCHUTZ/NEIGUNGSALARMG Ochrona wnętrza z czujn. alarm. nachyl.
czujnik wypełniony płynem , po podniesieniu tyłu auta wyłacza alarm , np. w sytuacji jak policja odholuje ci samochód
hehe nie oglądałem tego filmu, ale dzięki śliczne.. :)Zamieszczone przez szpoper
Pozostaje jeszcze zdjęcie nr. 3.. :)
Biały
nr.3 tam nic nie podłączasz ;)
Ja np nie mam żadnej dziury w video module (zdj. nr 3)
A jeżeli chodzi o białą kostkę to doczepione są do niej 4-5 cienkich kabli, które lecą dookoła modułu, a później gdzieś nawracają i część z nich wchodzi z powrotem do modułu a reszta podejrzewam leci do monitora, każdym bądź razie giną mi z oczu :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!