.........................
.........................
Ostatnio edytowane przez Neuf ; 16-01-2011 o 11:58
Lub jak woli Gi:Zamieszczone przez max
Będzie Wspominać Miło ;D ;D ;D
to rozumie że autko już w domku :D
Witam , może mało widoczny bylem (poprawie się na następnym spotkaniu) , ale za to wszystkich Was widziałem :D - dzięki serdeczne za miłe spotkanie , za niesamowitą atmosferę a przede wszystkim za obalenie mitu BMW , Jesteście wspaniali jeszcze raz dzięki.
Mariusz "drew-max" mi bardzo pomógł z autkiem i za wg. mnie rozsądne pieniądze.Zamieszczone przez Neuf
Mała fotorelacja:
Na zlot wyruszyłem z dziewczyną zatrzymując się w niektórych miejscowościach np:
Pozwiedzać pczywiście...
Pierwsza 7er którą widziałem:
i od tego czasu było już tylko lepiej..
Na teren osirodka przybyłem około 11:30 także dużo nie zdołałem zobaczyć bo po 12 wspólny przejazd kolumną do Lichenia, jedyne co zdołałem zrobić to uhonorować moją 7er upragnioną nalepką:
i pare zdjęć 7`ek zaparkowanych nieopodal:
Do kolumny ustawiał nas elegancko komando (DZIĘKUJE MU :medit: I KŁANIAM ZA POMOC )
Ustawka:
Komu w drogę..
URL=http://img32.imageshack.us/i/dscf1561t.jpg/][/URL]
Licheń:
URL=http://img42.imageshack.us/i/dscf1573xm.jpg/][/URL]
a tu już autko mi odmówiło posługi..
I tutaj zatrzymał się zamykający kolumnę dziennikarz z BMW TRENDS i nas zabrał na parking (Wielkie dzięki jak to czytasz)
Parę zdjęć z parkingu już na pieszo..:
Na parkingu na początku nie wiedziałem do kogo podejść i zapytać o pomoc, zobaczyłem blachy SKL czyli nieopodal mnie -> Mikrus on mnie zapoznał z Komandem który mi dał swój pasek!! i zapoznał z resztą ekipy 7er oraz z ludźmi mającymi taką wiedzę techniczną która pozwalała naprawić moje autko:) min: Neuf :medit:
Również byłem przemile zaskoczony zachowaniem jednego z forumowiczów, niestety niewiem jak miał na imię który ( nie znając mnie ) dał mi kluczyki do auta żebyśmy mogli się dostać do mojej.
Później laweta...
i rozbieranie autka:
To już u Mariusza na terenie , niestety w warunkach późno nocnych nie dało sie skończyć roboty , trzeba było visco podmienić z mojej starej pompy wody na nową a w poniedziałek miałem autko do odbioru. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i mam nadzieje że do spokojnego następnego! Dzięki!
Użytkownik dający kluczyki to "Intactus"
Dobrze, że tak się skończyło. Szacun dla tych co pomogli
Pewność na każdym kilometrze ...
Duży szacun dla drew-maxa !!!Zamieszczone przez muKo
Gra muzyka
I to się właśnie nazywa "Wielka Rodzina BMW 7er" ;)
~~ черный бумер ~~
Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A
[quote="szajba777"]No Panowie dzisiaj w nocy była taka impreza w chacie grillowej (prawie jak na festiwalu w Sopocie) że sosny z korzeniami wyskakiwały z lasu ;D ;D ;D
Pozdrowienia
Aż polowa aut szyszkami obity ma lakier ;D ;D