S7 widzisz do czego jest przydatne kombi na zlotach :D
S7 widzisz do czego jest przydatne kombi na zlotach :D
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Wpadła, oj wpadła :) I przednia dokładka Alpiny, jak na przykład u Czarka czy Anatola, też mi w głowie tkwi ciągle - może jakieś zmiany w tym kierunku i u mnie po wakacjach się pojawią :)Łukasz740 - czyzby Alpina Style wpadła w oko że jest na fotkach? ;)
Już wiem że żałuje ;(
Było super panie i panowie, przednia imprezka :)
Dzięki wszystkim i pozdrawiamy
...z pasji do samochodów, z miłości do BMW...
Ja też już w domu. Było git :) Miła atmosfera to podstawa :) Tak być powinno zawsze :)
Wielkie podziękowania dla organizatorów zlotu , pierwszy raz z żoną byliśmy na tak dużym Zlocie , było Mega , bawiliśmy się świetnie , bardzo zgrana ekipa ............
Max - wielkie, wielkie dzięki za wspaniały wieczór i kawał dobrej roboty :)
Gra muzyka
to był mój 1 zlot, wielki szacun dla organizatorów. naprawdę było mi miło poznać osobiście ekipę 7er:) pozdro dla Sebka, kapitana drużyny Beziego:D , naszego obrońcy Dominiki, Maxa który rozkręcił imprezę:), Visiora, Cobossa, Joe White. Kristo i dla wielu innych tylko nick'ów nie pamiętam:D działo się działo:) jeszcze raz wielki szacunek:) niedługo dodam foty:)
p.s. może każdy wrzuci swoje foto na avatara będzie łatwiej poznać z kim się rozmawiało i %%% :x
......................
Ostatnio edytowane przez Neuf ; 16-01-2011 o 12:00
Dziękuje za słowa uznania :)Zamieszczone przez WojtekD
No i polecam się na przyszłość ;)