Remibmw wiesz to jest Zlot 7-er i są mile widziani wszyscy z forum natomiast co do reszty to niech wypowie się Administracja ;)
Remibmw wiesz to jest Zlot 7-er i są mile widziani wszyscy z forum natomiast co do reszty to niech wypowie się Administracja ;)
nio wlasnie,masz racje dlatego pytam bo koledzy chcą się przejechać.....a w info na 7er.pl wyczytałem że od 11 do 18tej mają wstęp wszyscy,nie tylko ZIBENY,ale może zle zrozumiałem.............PROSZĘ O KONKRETNĄ ODP. pozdrawiam.
REMMY
Wszyscy to chodziło o członków 7-er którzy z różnych względów nie mogą być na pełnym Zlocie dlatego zrobiono dzień otwarty,.a będzie nas tam nie zła gromadka,więc odpowiedzialności za obce osoby raczej nikt nie wezmie,Dlatego Ty czuj się zaproszony ale kolegom podziękuj...
czytam jeszcze raz info i jest napisane że sobota jest dniem otwartym czyli odbieram to jakop dzień otwarty dla innych bimerków,ale proszę o sprostowanie tego.........z góry dziękuję Remi.
a jak byśmy podjechali samochodami a na ośrodek pieszo weszli? czy to też jest problem??
REMMY
Jak myślisz to zdanie Admina odnosi się do włascicieli Golfów czy innych bryczek czy raczej jednoznacznie pisze że dla członków 7-er!!!Zamieszczone przez Sebek
acha,oki rozumię dziękuje za pomoc.pozdrawiam.
REMMY
Jakbyś był zainteresowany to są jeszcze 3 miejsca do sprzedaniaZamieszczone przez remibmw
Pewność na każdym kilometrze ...
Również pozdrawiam i czekamy na Ciebie :D
może dotrę na chwilkę w sobotę,pozdrawiam.
REMMY
No to będę i ja ;D