-
Początkujący Użytkownik
a moge prosic o jakas instrukce sciagniecia korektora bede bardzo dzwieczny :) no i oczywiscie gdzie sa swiece bo nie bardzo umiem znalesc :]
-
Zaawansowany Użytkownik
Swiece pod cewkami ma sie rozumieć, a kolektor to łatwo zdjąć tylko nie szarp na siłe jak już śrubt odkręcisz bo tam jest taka rurka na oringu z lewej str , i jak dobrze pamiętam trzeba najpierw listwe z wtryskami zdjąć i jeszcze wczesniej okablowanie
-
Początkujący Użytkownik
no wlasnie nie wiem jak sie do tego dobrac te listwy posciagac kurde
-
Zaawansowany Użytkownik
ja widziałem wczoraj jak mi mechanik ściągał kolektor, normalnie schodzi tylko trzeba wszystko wypiąć i uważać.
-
Początkujący Użytkownik
Wie ktos jak sie sciaga wtryski ? :(
-
Zaawansowany Użytkownik
one są na gumkach, sie je zwyczajnie wyciąga do góry, spryskaj jakim tam czymś żeby śliskie były . zreszta czekaj u mnie w krzakach stoi taka 730 zara zrobie filma jakiego
-
Początkujący Użytkownik
Mam dosc wazne pytanie :) czy to normalne ze w Korektorze znajduje sie olej??? I gdzie powinna wchodzic ta nowa uszczelka Odmy bo jak sciagnolem stara to nie bylo zadnej uszczelki.
-
Zaawansowany Użytkownik
no jak ten dekiel z tyłu jest zdupiony ta membrana to własnie ciagnie oil i kopci stąd oil w kolektorze
-
Początkujący Użytkownik
wkoncu poskladalem wszystko :) ale cos jest nie tak auto mi gasnie po chwili jak odepne przeplywke to nawet chodzi chwile polecial dym ale przestal natomiast pojawil sie inny problem slychac jakies powietrze z Odmy cos tam gwizdze / buczy moze czegos nie podpiolem ?
-
Doświadczony Użytkownik
Na to wygląda - objawy jak przy zasysaniu lewego powietrza - sprawdź dokładnie wszystkie podciśnienia i zaślepki w odmie .
Uprawnienia umieszczania postów