Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: navi z allegro czy warto kupic

Początkujący Użytkownik Awatar Loszka
    BMW
    e65 735i 2002
    Dobra jutro dzwonie do gościa ...Mam jeszcze pytanie .. a jak podpiąć głosniki?? trzeba coś kombinować czy przerabiać? Bo wiązke + urządzenia podłącze raczej bez problemów ..zastanawia mnie tylko czy trzeba coś ciąć czy ciągnąć drugą wiązkę do głosników itd.. czy ta kostka która jest u mnie będzie pasowała bezpośrednio do radia??

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez wisior
    kupuj śmiało , w e39 nie było mk1 a już napewno nie w modelu touring którego zaczęto produkować w 97roku , tylko mk2 ........
    Skad taki pomysl?? :shock:
    Jedno zdanie a w nim az 3 nietrafione informacje...

MK1 wystepowalo w E39 (takze w touringach!)
    MK2 weszlo dopiero w DRUGIEJ polowie 97r
    to co jest na aukcji to niestety MK1 - wiec cenowo zadna rewelacja, nie mowiac juz o braku ramki i niepasujacym z E39 do E38 drewnie z monitora.

Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Vip Vip Awatar wisior
    BMW
    BMW E61 525ia
    Cytat Zamieszczone przez BOSS
    i tu się z tobą zgodze , może przypomnij sobie od kiedy zaczęto produkować touringa , bo tak się składa że miałem z początku produkcji e39 touring , oczywiście nie będe z Tobą dyskutował bo to nie miejsce na to , bo przecież Ty wiesz wszystko , tak jak w Śleśinie kiedy spieprzyłeś mi lampy i szybko uciekłeś z kompem nie potrafiąc przywrucić poprzedniego stanu tłumacząc że to mój samochód jest zepsuty . Pamiętaj zasada jest prosta jak się nie znasz nie dotykaj , mój elektryk przywrucił to wszystko w pare "sekund " .... Przepraszam za OT ale musiałem to mu wypluć ................

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez wisior
    Cytat Zamieszczone przez BOSS
    i tu się z tobą zgodze , może przypomnij sobie od kiedy zaczęto produkować touringa , bo tak się składa że miałem z początku produkcji e39 touring , oczywiście nie będe z Tobą dyskutował bo to nie miejsce na to , bo przecież Ty wiesz wszystko , tak jak w Śleśinie kiedy spieprzyłeś mi lampy i szybko uciekłeś z kompem nie potrafiąc przywrucić poprzedniego stanu tłumacząc że to mój samochód jest zepsuty . Pamiętaj zasada jest prosta jak się nie znasz nie dotykaj , mój elektryk przywrucił to wszystko w pare "sekund " .... Przepraszam za OT ale musiałem to mu wypluć ................
    Moge pokazac ci conajmniej 2 E38 z 97r majace w serii MK1, a takze touringa z MK1 :]

Sam widziales co sie dzialo wtedy z twoim autem, a meczyles mnie zeby ci zrobic mimo ze powiedzialem ci ze twoje auto ma problemy natury elektrycznej i podalem ci cala liste zwarc- mimo to nalegales zeby jednak przekodowywac LCM. Nie jestem jasnowidzem i nie moglem przewidziec ze twoj LCM, mimo ze przekodowanie sie udalo, akurat sie zawiesi i bedzie odmawial wspolpracy, skoro twierdzisz ze sie nie znam, to wytlumacz moze jakim cudem udalo mi sie to samo zrobilc Max`owi i jakim cudem zadzialalo i dziala do dzis???

p.s: jak na razie to nauczyles mnie jednego- nie ma co brac sprzetu na zloty bo chcac komus bezinteresownie pomoc mozna zostac pozniej "oplutym" :]
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Vip Vip Awatar wisior
    BMW
    BMW E61 525ia
    pozostawie to oczywiście bez komentarza ........................

Uprawnienia umieszczania postów