Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: navi z allegro czy warto kupic

Faktycznie - półeczkę DSP sobie zainstaluj, najlepiej z roletą ;)

Nawet jeśli w najblizszym czasie nie będziesz montował ori DSP, to zawsze pozostanie Ci jakies przedpole do dalszej zabudowy :)
    Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    bylo e38 735i
    No a jak potem to ustrojstwo polączyć?
    chodzi mi o to ze jak wiazka nie bedzie pod dsp to bedziemy to mogli na odleglosc jakos spiąć ze sobą?

http://www.allegro.pl/item1042259891...p_philips.html

czy takie cos [np] to jest to czego ja szukam?

Czy jak zaloze mk2 to potem moge w latwy sposob dolozyc wzmak dsp, czy znowu musze pruć pół auta?

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez MariuszE38
    Cytat Zamieszczone przez BOSS
    mniej wiecej 2500zl bedzie kosztowac przerobka malej navi na duza
    To już chyba lepiej kupić kompletny zestaw na alledrogo. Koszt to ok 3 tys a i poniżej też już kilka było.
    To co wymienilem wczesniej to jest prawie caly zestaw poza wiazka el ;)
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Vip Vip Awatar wisior
    BMW
    BMW E61 525ia
    Cytat Zamieszczone przez kamiltar
    Czy jak zaloze mk2 to potem moge w latwy sposob dolozyc wzmak dsp, czy znowu musze pruć pół auta?
    żeby zrobić to łatwo i przyjemnie trzeba mieć wiązke pod DSP i NAVI , ja u siebie wymieniałem kompletną wiązke , pamiętaj że DSP to nie tylko tylna półka i wzmak zostaje jeszcze 10 głośników w drzwiach ..............

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    bylo e38 735i
    Cytat Zamieszczone przez wisior
    DSP to nie tylko tylna półka i wzmak zostaje jeszcze 10 głośników w drzwiach ..............
    ku*wa mac gdzie sie nie ogladniesz tam schody ...
    Trzeba bylo to zrobic w innej kolejnosci, pierwsze czytac forum o potem kupic 7 :) a nie jak ja na odwrot

kamiltar, nie zniechęcaj się, może te 10 głośników w drzwiach już jest? Jeśli miałbyś w aucie instalację HiFi, to dołożenie DSP nie jest kosmicznym problemem.

Początkujący Użytkownik Awatar Loszka
    BMW
    e65 735i 2002
    To ja się podłączę do tematu...chciałbym kupić kompletną navi.. np tą
    ** Link **
    czy wielkim problemem jest złożenie tego do kupy w aucie w którym nigdy nie było navi..??

Loszka, wygląda na to, że ktoś nie wie, co sprzedaje, bo cena dość niska a zestaw dość bogaty... Czy dużo roboty? Zerknij w blog moongoes-a... ;D

Początkujący Użytkownik Awatar Loszka
    BMW
    e65 735i 2002
    Własnie też dziwi mnie cena jednak jestem skłonny to łyknąć. Defakto to zestaw z e39 jednak wydaje mi się, że pasować będzie. Dodam, że ja pracy się nie boję tylko nie chcę żeby wyszło tak, że ani ja ani elektryk mi tego nie podłączy bo już łśyszałem magików którzy na widok takiej wiązki mówili... nie podejmuję sie nawet ..:)

To fakt spotkałeś magików, którzy najlepiej połączyliby kabelek biały z białym i 50 zawołali ;D, ale zwróć uwagę że zmieniarka chodzić będzie ale w kieszeń nie będzie pasować bo sam zauważyłeś że zestaw jest od e39 ;)

Uprawnienia umieszczania postów