Na tak ruchliwej drodze takie testy robić ? ...Zamieszczone przez Marek760i
![]()
Na tak ruchliwej drodze takie testy robić ? ...Zamieszczone przez Marek760i
![]()
Pewność na każdym kilometrze ...
to w Polsce chyba jedyna droga na której wogóle tak mozna auto rozpędzic bo na żadnej innej nie da się tego zrobić (dziury,skrzyżowania, fotoradary etc)Zamieszczone przez sennapowieka
a na tor 9zwłaszcza że mamy ich może ze 3 w PL nie każdego stać a jak nawet to są w takim stanie że nie jechał bym po nim nawet 100 z obawy o skutki wywołane nawierzchnią
a że nie powinno sie bo to niebezpieczne ,droga publiczna ,ruch itd to inna kwestia - ale kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
na torze sie nie rozpedzisz zwykłym autem do takiej prędkości bo tory przeważnie najdłuzszą prosta jaką jest z reguly stert/meta mają o długości około 500m no niech 700m to i tak mało , na rozpędzenie takiego krówska jak 7 nawet w manualu ;)
skąd to wiem, bo jeszcze miałem takie cuś własnie na tor i nie tylko, ta po prawej ZX9R jechałem 300, tą po lewej R1 nie forsowałem do takiej predkości ale uwierzcie mi do 200 przyśpiesza to jak 750i do 100, w o połowe krótszym czasie
![]()
BMW sie nie psuje
To po prawej czy po lewej w koncu?Zamieszczone przez Marek760i
Przyspieszenie BMW 750 e32 do 100 nie robi szału. Kwintesencja tego auta to predkosci autostrsdowe i przyspieszenia w przedziale daleko powyzej 100 km/h gdzie inne auta "stoją".
Chyba e to aluzja do motoru o poj. 750 ale to slabe porownanie i wiele nie mowi, moze inne forum?
wystarczy przyjrzeć się zdjęciu - po lewej R1 po prawej ZX9R.Zamieszczone przez langstreckeE32
Tu chyba nie chodziło o "szał" tylko jakiś ogólnie znany punkt odniesienia, a swoją drogą 7,3s do 100km/h w E32 750 (dane z pamięci, więc mogę się nieznacznie mylić) wydaje mi się, że to bardzo dobry wynik. Przecież to nie jest samochód sportowy ;)Zamieszczone przez langstreckeE32
Niemniej jednkak kilka malych, tanich obecnie i smiesznych autek na przyspieszenie do 100 km/h ma wynik podobny i o to chodzilo w mojej wypowiedzi.Zamieszczone przez tuci
To dobry wynik, jednak prawdziwe wrazenie robi przyspieszenie wlasnie do drugiej setki a nie do pierwszej i tutaj jest to o co chodzi.
Konkretnie - poproszę przykłady...Zamieszczone przez langstreckeE32
Kolego i co dalej w temacie???
Marcindrift masz może jakieś foto swojej 4.0 w manualu??Jestem bardzo ciekawy projektu.Malual 6b w e32 to jest coś :)
Jestem jaki jestem
Temat umarł??Chciałbym zobaczyć to e32 z 6b manualem ewentualnie v12 z manualem ;)
Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(
"i nie zobaczysz do póki nie kupisz zestawu do odbioru TV satelitarnej firmy Arcon" ;DZamieszczone przez MCGUMA