Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 14

W±tek: 725 Nowy S±cz czy móg³by kto¶ sprawdziæ

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Supermen
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    e38 750iL
    Sk±d
    Chojnice

725 Nowy S±cz czy móg³by kto¶ sprawdziæ

Witam. Ka¿dy wie jakie 7er jest. Obecni tutaj zapewne te¿ wiedz± jak ³atwo jest siê zaraziæ mi³o¶ci± do tego auta ;) No i moja Mama zaczyna ³apaæ bakcyla ;D

Chcia³bym dla niej 725tds z racji tego ¿e do pracy doje¿d¿a autem i drugie 750 raczej nie bêdzie dobrym pomys³em.

Je¿eli kto¶ by³by taki mi³y i mia³ blisko to prosi³bym o sprawdzenie jak siê na ¿ywo prezentuje. Mam do Nowego S±cza 700km i nie u¶miecha mi siê jazda w ciemno.

http://allegro.pl/item1048256671_bmw...e_zdjecia.html

Na zdjêciach ca³kiem ³adna. Wyposa¿enie jest spraw± drugorzêdn±. Liczy siê stan techniczny. Ogólnie ciê¿ko o ³adn± 725 :/
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza siê do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Vip Vip Awatar max mt
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    E38 735iA i E39 530d
    Sk±d
    Koszalin
    Fakt ze zdjêæ ca³kiem przyjemna. No i manualna skrzynia. Czekamy na dalsze recenzje ;)
    ~~ черный бумер ~~
    Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
    EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A

widaæ ¿e warto siê zainteresowaæ :)

Napisz lub zadzwoñ do ch³opaków z Nowego s±cza/ okolic
    Czyste sumienie wynika najczê¶ciej ze z³ej pamiêci

Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    e38 750iL
    Sk±d
    Chojnice
    Zauwa¿y³em ¿e ma ju¿ inn± listwê pod panelem klimy. Czy¿by pocz±tek liftu? Niby 1998 rok wiêc lift siê zaczyna³.
    I martwi mnie te¿ ten krêcony przebieg :/ Bo nie wierzê w jego autentyczno¶æ.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Nie takie rzeczy siê w przedliftach zmienia ;D

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    BMW 7系列
    Sk±d
    ワルシャワ

Re: 725 Nowy S±cz czy móg³by kto¶ sprawdziæ

Cytat Zamieszczone przez Supermen
    Wyposa¿enie jest spraw± drugorzêdn±.
    Hejka,
    Czy na pewno dobrze to przemy¶leli¶cie? Dok³adnie docisn±³e¶ co w³a¶ciwie tak urzek³o Twoj± mamê w E38, skoro nie wyposa¿enie? Nie zak³adam, ¿e to stylistyka 16-letniego nadwozia :hah: wiêc przypuszczam, ¿e przestronno¶æ i ogólny komfort - czyli w du¿ej mierze wyposa¿enie...

Nietrudno kupiæ bieda-szyb, jednak moim zdaniem pó¼niej przyjdzie refleksja "szkoda ¿e nie ma szyberdachu", "szkoda ¿e nie ma skór", "szkoda ¿e nie ma monitora" itd.

Wiem, wiele mo¿na do³o¿yæ - pytanie czy w chwili zakupu zdajemy sobie sprawê, jakim nak³adem si³, czasu i pieniêdzy. I czy bêdzie w ogóle kto mia³ siê tym zaj±æ.
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

A ja z kolei Micha³ domy¶lam siê w kwestii tych dok³adek wypasu ;)

Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    e38 750iL
    Sk±d
    Chojnice
    Micha³ to auto ma przede wszystkim s³u¿yæ i je¼dziæ :) Podejrzewam ¿e nawet jakby mia³o lepsze wyposa¿enie od mojej to i tak nie by³oby to u¿ywane.

Micha³, potwierdzê zdanie Supermana - dla statecznej pani takie auto ma i tak za du¿o opcji.

W temacie samego samochodu:

Zauwa¿y³em ¿e ma ju¿ inn± listwê pod panelem klimy.
    Wszystko jest dobrze. Po prostu z "wypasu" jest tam tylko klawisz ASC, a reszta jest za¶lepiona d³ug± za¶lepk±.

Ogólnie auto zachêca wewnêtrznym i zewnêtrznym porz±dkiem (no mo¿e poza zaparowan± lamp± i halogenami). Ciê¿ko bêdzie cokolwiek powiedzieæ wiêcej. Na miejscu koniecznie trzeba sprawdziæ, jak auto odpala na zimnym i na ciep³ym, czy nie ma wycieków z pompy wtryskowej, czy turbina jest sucha.

Moderator Mod Awatar BOSS
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    740i
    Sk±d
    Dolny Slask

Re: 725 Nowy S±cz czy móg³by kto¶ sprawdziæ

Cytat Zamieszczone przez michal_5000
    Wyposa¿enie jest spraw± drugorzêdn±.
    Hejka,
    Czy na pewno dobrze to przemy¶leli¶cie? Dok³adnie docisn±³e¶ co w³a¶ciwie tak urzek³o Twoj± mamê w E38, skoro nie wyposa¿enie? Nie zak³adam, ¿e to stylistyka 16-letniego nadwozia :hah: wiêc przypuszczam, ¿e przestronno¶æ i ogólny komfort - czyli w du¿ej mierze wyposa¿enie...

Nietrudno kupiæ bieda-szyb, jednak moim zdaniem pó¼niej przyjdzie refleksja "szkoda ¿e nie ma szyberdachu", "szkoda ¿e nie ma skór", "szkoda ¿e nie ma monitora" itd.

Wiem, wiele mo¿na do³o¿yæ - pytanie czy w chwili zakupu zdajemy sobie sprawê, jakim nak³adem si³, czasu i pieniêdzy. I czy bêdzie w ogóle kto mia³ siê tym zaj±æ.
    Michal lepszy juz taki "bieda-szyb" i zalowanie ze nie ma skory itp jak posiadanie potencjalnego "wypasa" i zalowanie "szkoda ze nie mam prostej karoserii", "szkoda ze szpachla z dachu odpada", "szkoda ze progow prawie juz nie ma", "szkoda ze silnik/skrzynia do wymiany" :P
    Ogolnie po zjeciach ladny stan- blacharka wyglada mi na nie ruszana (minimalnie zle lezy lewy przedni blotnik ale to moze byc tylko kosmetyka), przebieg bedzie z 4stowki ale to dla dogladanego TDSa pestka :] no i zapewne mata fotela lub napinacz/e pasow beda do zrobienia (kontrolka bagsa swieci)
    Tak jak Sylwekk pisal wazne czy bedzie dobrze palil na goracym i rowniutko trzymal wolne oborty w calym zakresie temperatur.

Supermen jak bedziesz dzwonil do sprzedawcy spytaj czy przypadkiem auto nie jest z Wloch.
    Nowy Sacz to jego okolice Grega wiec wal do niego ;)

Ka¿dy cz³owiek jest jak ksi±¿ka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkowaæ te z³e !!!

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •