Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 20

W±tek: [auto e38] BMW 730D STAN PERFEKCYJNY MASA¯E MUSISZ ZOBACZYÆ

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2008

[auto e38] BMW 730D STAN PERFEKCYJNY MASA¯E MUSISZ ZOBACZYÆ

Cze¶æ

Wystawi³em swoje autko na sprzeda¿ link poni¿ej:
    http://www.moto.allegro.pl/show_item...tem=1043263583

Sprzedaje gdy¿ od³o¿y³em parê groszy i chcia³bym kupiæ e65 po lifcie 2005 rok

Wystawi³em aukcje, ale od tygodnia nikt siê nie zg³asza czy cena jest wg. Was za wysoka? Czy po prostu jest tak ma³y popyt na e38 w dieslu?

Je¶li chodzi o cenê to rzeczywi¶cie s± tañsze po 26-28 ty¶ ale nie maj± takiej opcji albo kolor jaki¶ bordowy, czy s³aba felga. Czy wg. Was ma³e zainteresowanie wi±¿e siê wysok± cen±? Wydaje mi siê, ¿e cena jest adekwatna do oferowanego auta.
    pozdrawiam
    BMW - Bo Moderator Widzi :D

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2008
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Sk±d
    Skierniewice
    faktycznie, wyposarzenie ma ³adne, ciêzko o takie w 730d. Moim zdaniem przeszkadza przebieg. Polska jest Polsk±, ludzie lubi± jak im siê ciemnotê wciska, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx bo do¶æ zadbana jest i zobaczysz jak pójdzie :)

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2008
    cofn±æ przebieg to 15min roboty, jak kto¶ podczas targowania u¿yje mi takiego argumentu, ¿e za du¿y przebieg to nie ma problemu ¿eby cofn±æ, wg. mnie 285 ty¶ autentycznego przebiegu to bardzo ma³o (tym bardziej, ¿e samochód by³ delikatnie eksploatowany) bo wiêkszo¶æ aut w dieslu ma du¿o wiêksze przebiegi 400-500 ty¶ (autentyczne, nie to co siê wy¶wietla)
    pozdrawiam

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2007
    BMW
    E46 328Ci
    Sk±d
    Wroc³aw
    Positiv - mam nadziejê ¿e to by³ ¿art... :x :D

Auto ³adne, na du¿y plus ma wyposa¿enie, ale poprawi³bym zdjêcia - te nie oddaj± stanu, w jakim twierdzisz ¿e samochód jest - Twoja 7er wygl±da na nich jak wiele innych. Cena faktycznie trochê wysoka ale jak kto¶ szuka konkret auta to w koñcu trafi.

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2008
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Sk±d
    Skierniewice
    Niestety to nie by³ ¿art. My np. wiemy, ¿e dla 7er taki przebieg jest okej. Ale kto¶ kto je¼dzi³ ca³e ¿ycie jakim¶ sajczento czy innym punto i chce kupiæ 7mkê, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E23/E38/E65
    Sk±d
    DZG
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez positiv
    Polska jest Polsk±, ludzie lubi± jak im siê ciemnotê wciska, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Cytat Zamieszczone przez tristeza
    Positiv - mam nadziejê ¿e to by³ ¿art... :x :D
    Niestety to nie by³ ¿art.
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Ja tez nie zartuje, jak sie nie myle to nie pierwsza wypowiedz tego typu na otwartym forum.

Cofanie licznika i niepowiadomienie o tym kupujacego to zgodnie z art 286 kodeksu karnego przestepstwo i jest zagro¿one kar± do o¶miu lat wiêzienia.

@Positiv

Twoja wypowiedz to jawne nawolywanie do wlasnie takiego czynu.
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
    Proszê o kontakt ze mn± .!

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2009
    BMW
    ex e38 750 [m73n] 2000r.
    Sk±d
    Hessen/DE
    Co do tematu. Autko wygl±da ³adnie, ¶rodek jest siwy i dlatego te¿ mniej chêtnych. Z czarnym wnêtrzem i ciemnym drewnem ³atwiej sprzedaæ. Nie zniechêcaj siê. Odczekaj trochê czasu, najpierw kupuj±cy ogl±daj± w dolnych przedzia³ach cenowych, pó¼niej dok³adaj± grosza i szukaj± czego¶ dro¿szego. Chyba ¿e stan jest obojêtny, byle siê toczy³o, to co¶ wybior± z ni¿szej pó³ki.
    Trzeba zaczekaæ bo na takie autko musi byæ konkretny klient. Kto¶ kto szuka Astry II nie kupi BMW serii 7.
    Przebieg jak przebieg, A8 sprzeda³em z przebiegiem powy¿ej 310ty¶ km, e32 z przebiegiem 365ty¶ km. Teraz mam e38 z przebiegiem 301ty¶ km i mniejszy ju¿ nie bêdzie:) Licznik liczy i bezlito¶nie notuje:) Przyjdzie czas to siê sprzeda. Mo¿e nie za dzieñ lub dwa, ale siê sprzeda. Przyjedzie kto¶ kto ma pojêcie o takich sprzêtach to kupi od rêki. Tylko trzeba spokojnie i bez nerwów.
    Czasami na forum s± w±tki, ¿e kto¶ szuka samochodu. Przecie¿ mo¿esz zaproponowaæ swój, tym bardziej, ¿e twierdzisz ¿e jest w dobrym stanie. Ja mój ostatni te¿ kupi³em z tego forum i jestem bardzo zadowolony.
    Ostatnio ogl±da³em kilka sztuk e38 i jestem pewien, ¿e mojej nie oddam tanio. Autko jest wyj±tkowe i na rynku niezbyt czêsto pojawiaj± siê takie sztuki w takim stanie. Z Twoim jest podobnie - ³adna konfiguracja, autko wygl±da na zadbane. My¶lê ¿e sprzeda siê, ale nie od razu. W ni¿szych cenach, chocia¿ sprzedaj±cy twierdz± ¿e stan bdb, to same szroty zapyzia³e (ogl±da³em w benzynie ale z dieslem my¶lê ¿e podobnie).
    Cierpliwo¶ci.
    monster_pl

No to jak ju¿ tak piszemy o uczwiwo¶ci sprzedaj±cego do kupuj±cego to wyja¶nijmy mo¿e opcjê Dynamic Drive w e38 która jest podana jako wyposa¿enie omawianego tutaj auta. Ta opcja nie wystêpowa³a w e38. No chyba ¿e Janek jako¶ doposa¿y³ w ni± swoje auto.

No i pytanko o klimatronic 3-strefowy. Z tego co pamiêtam to w przypadku gdy jest klima na ty³ to jest inny tunel ¶rodkowy (nie ma schowka na kasety pod pod³okietnikiem).
    Je¶li nie ma z ty³u na tunelu regulacji klimatyzacji to znaczy ¿e jest klimatronic 2-strefowy.
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar MariuszE38
    Do³±czy³
    Jan 2009
    BMW
    Sprzedane
    Sk±d
    Toruñ
    Tak szczerze to mój brat by³ ni± zainteresowany. A przebieg... my nie je¼dzimy BMW od wczoraj i wiadomo, ¿e takie przebiegi nie robi± na silnikach wra¿enia. Tylko cena go zdemotywowa³a ;)
    ex:
    E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
    E38 728iA Shadowline Individual
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2008
    a ile jest w stanie zap³aciæ? niech zadzwoni do mnie i siê dogadamy :)
    pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •