Metchik II ;) ?
Metchik II ;) ?
no właśnie rozglądam się za mtechnikiem II albo za czymś takim http://allegro.pl/item1046513213_kie...7_e32_e34.html
...And on the 7th day God created the... 7er...
witaj pow tak
Gleba i koło i juz jest wesoło :)
Auto ze zdjęć z całą pewnością NIE JEST w tym kolorze.Zamieszczone przez PawelM.
Czarne e32 w benzynie!
Wygląda raczej na cosmos schwartz lub diament schwartz met
DIAMANT jeśli już.Zamieszczone przez Dzuda
Cosmos Schwartz raczej nie było w palecie e32 (przynajmniej nie na liście dostępnych z rocznika '88). Z czarnych był jeszcze Schwarz czy może Schwarz II i te dość mocno różnią się od osławionego Diamant Schwarz.
Czarne e32 w benzynie!
A diamant schwartz metalic był dostępny w 88r w e32,w e34 był na pewno dostępny bo mój kumpel taki ma
A czemu miałby nie być?Zamieszczone przez Dzuda
181 Diamantscharz Metallic oraz 086 Schwarz według mnie szły przez cały okres produkcji od poczatku do końca.
Czarne e32 w benzynie!
z tym kolorem macie racje bo patrzylem na to przed kupnem. na kielichach jest jeszcze troche oryginalnego lakieru ale poza tym jest na calosci i w roznych innych miejscach juz ciemny granat ale po roznych kontrolach na jakich bylem z autem nie ma sladu by cos bylo z nia nie tak kiedys. moze jest tak dobrze zrobiona a moze ktos mial jakas fanaberie i chcial zmiany koloru co mi odpowiada bo wole ten ktory jest
a jesli chodzi o glebe i kolo to bedzie ale na przyszly sezon :)
...And on the 7th day God created the... 7er...
hej :)
To jest tylko kwestia czasu ;)