Poka¿ wyniki od 1 do 4 z 4

W±tek: BMW 735 E32

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar AdrianM
    Do³±czy³
    May 2010
    BMW
    745i E65, Ex.728iA E38, Ex.740iA E32
    Sk±d
    Kwidzyn

BMW 735 E32

Siema.
    Nast±pi³a ma³a zmiana, jednak zacz±³em polowaæ na e32 ze wzglêdów finansowych.
    Mam pytanie, czy kto¶ zna ten samochód http://allegro.pl/show_item.php?item=1086951284 ? Ewentualnie, czy kto¶ z okolic móg³by sprawdziæ to auto, poniewa¿ jestem bardzo zainteresowany, a mam do przejechania prawie 500km, nie chcia³bym jechaæ takiej trasy na marne (chyba rozumiecie, ¿e to te¿ spore koszta). Bardzo by³bym wdziêczny za pomoc.
    Pozdrawiam

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2009
    BMW
    ex e38 750 [m73n] 2000r.
    Sk±d
    Hessen/DE
    Jutro bêdê przejazdem w Chorzowie. Je¿eli chcesz to mogê j± zobaczyæ. Napisz czy jeste¶ jeszcze zainteresowany ¿ebym nie je¼dzi³ nadaremno.
    Pozdrawiam.

No i by³em. Dla pamiêci e32 735 SZ 79696 z Chorzowa z gazem. Kolego Adrianie - du¿e piwko jeste¶ mi winien, gdyby¶ pojecha³ po ten samochód to by¶ siê nie¼le wk... zdenerwowa³:)
    Do samochodu z dokumentów jest umowa z poprzednim w³a¶cicielem, umowa kupna-sprzeda¿y, ksi±¿ka pojazdu i dowód rejestracyjny. Nic wiêcej nie ma.
    Blacha i lakier w stanie op³akanym, zawieszenie do roboty, felgi dramat, opony ¶ciête od zewnêtrznej (praktycznie do wymiany), silnik pracuje nierówno i muli, spaliny fatalne, b³êdów te¿ trochê, skrzynia manualna (biegi wchodz± tak sobie), co¶ ze sprzêg³em (bierze zaraz przy pod³odze), reflektory do wymiany (albo ca³e wypiaskowane albo podk³adem zapryskane), poza tym golas. Moim zdaniem wart tyle ile wa¿y.
    Pozdrawiam
    monster_pl

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    E32 740iA
    Sk±d
    ONA --> DW
    Blog
    1
    Tu masz fajne 735 ;)
    Napisz, zapytaj... ;)

http://forum.7er.pl/e32-735i-m30b35-...,60.htm#200331

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar AdrianM
    Do³±czy³
    May 2010
    BMW
    745i E65, Ex.728iA E38, Ex.740iA E32
    Sk±d
    Kwidzyn
    Cytat Zamieszczone przez monster_pl
    Jutro bêdê przejazdem w Chorzowie. Je¿eli chcesz to mogê j± zobaczyæ. Napisz czy jeste¶ jeszcze zainteresowany ¿ebym nie je¼dzi³ nadaremno.
    Pozdrawiam.

No i by³em. Dla pamiêci e32 735 SZ 79696 z Chorzowa z gazem. Kolego Adrianie - du¿e piwko jeste¶ mi winien, gdyby¶ pojecha³ po ten samochód to by¶ siê nie¼le wk... zdenerwowa³:)
    Do samochodu z dokumentów jest umowa z poprzednim w³a¶cicielem, umowa kupna-sprzeda¿y, ksi±¿ka pojazdu i dowód rejestracyjny. Nic wiêcej nie ma.
    Blacha i lakier w stanie op³akanym, zawieszenie do roboty, felgi dramat, opony ¶ciête od zewnêtrznej (praktycznie do wymiany), silnik pracuje nierówno i muli, spaliny fatalne, b³êdów te¿ trochê, skrzynia manualna (biegi wchodz± tak sobie), co¶ ze sprzêg³em (bierze zaraz przy pod³odze), reflektory do wymiany (albo ca³e wypiaskowane albo podk³adem zapryskane), poza tym golas. Moim zdaniem wart tyle ile wa¿y.
    Pozdrawiam
    Dziêki, ju¿ widzia³em ¿e Pan w³a¶ciciel troche upust ceny zastosowa³ hehe

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •