Dokładnie tak - u mnie też w tym zakresie obrotów i jest to bardziej słyszalne na zimnym silniku. Ale ostatnio na ciepłym też jest.Zamieszczone przez PrzemoS
Dokładnie tak - u mnie też w tym zakresie obrotów i jest to bardziej słyszalne na zimnym silniku. Ale ostatnio na ciepłym też jest.Zamieszczone przez PrzemoS
U mnie też bardziej na zimnym
Pozdrawiam, Przemos
Jak widać - dość powszechna usterka :hah:
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Zamieszczone przez sylwek7
a mam pytanie w którym miejscu jest różnica między europą a angolem ?
bylo:P e32 735 automat e34 525 td automat e36 320i e36 323i automat e38 740i automat e39 528i automat ,
obecnie e39 520i , e39 520i 400 tys km igła :) e65 730d individual
różnica jest w prowadzeniu przewodów wydechowych nad łapami silnika i przekładnia kierowniczą. Niestety tak
no tak , bo ja tez mam problem z lewej strony jesli chodzi o brzęczenie , a kiedyś kupiłem cały wydech z kolektorami a z angola i teraz chciałem wymienić ten kolektor ale skoro on nie pasuje to chyba to wywalę na śmietnik :(
bylo:P e32 735 automat e34 525 td automat e36 320i e36 323i automat e38 740i automat e39 528i automat ,
obecnie e39 520i , e39 520i 400 tys km igła :) e65 730d individual
Też miałem taki zamiar to dobrze , że natrafiłem na ten temat. Darmo bym pieniądze wsadził w te kolektory... lada dzień biorę się do roboty :)Zamieszczone przez oizo_pl
Niczym Feniks z Popiołu podrywa się i unosi w oddali
Inna sprawa to taka, że kolektory z angola nawet gdyby pasowały nie będa nowe a i one maja wadę pt. brzęczenie. Zbędny wydatek