Obie myjki są prawie nowe (moja nie wiem czy przepracowała z godzinę).
Różnica oczywiście jest - moja np. potrafi odrywać lakier jak ktoś ma źle pomalowany samochód (ale to chyba raczej wada) - ale po zimie myłem w moim e32 podwozie tą K2 i nie zauważyłem braków w mocy. Dlatego ją polecam - moc wystarczająca do normalnego użytkowania, jest mała, poręczna. Do mycia samochodu raczej nie potrzeba ciśnienia odrywającego szpachlę ;)
Ps - Chociaż teraz przeglądam zdjęcia i jest jeszcze kilka myjek wyglądających bardzo podobnie - więc mogłem pomylić modelAle jest to na pewno seria 2 albo 3. Na pewno kosztowała ok 500zł (w normalnym sklepie) i jest podobna do tego modelu który podałem - więc parametry będą te same.

) - ale po zimie myłem w moim e32 podwozie tą K2 i nie zauważyłem braków w mocy. Dlatego ją polecam - moc wystarczająca do normalnego użytkowania, jest mała, poręczna. Do mycia samochodu raczej nie potrzeba ciśnienia odrywającego szpachlę ;)
Ale jest to na pewno seria 2 albo 3. Na pewno kosztowała ok 500zł (w normalnym sklepie) i jest podobna do tego modelu który podałem - więc parametry będą te same.
Odpowiedz z cytatem