-
Zaawansowany Użytkownik
"Nie trać już dłużej czasu na oglądanie tego modelu za 25 tyś bo za takie pieniądze nic dobrego na pewno nie da się kupić." - usuń to zdanie.
Ja nie dam rady kupić? Zobaczymy, frajera szuka - tak pomyśli spora część zainteresowanych gdyż ludzka natura jest jaka jest. I zrób coś ze zdjęciami, np zmniejsz rozmiar (rozdzielczość) i ilość. Jest ich zdecydowanie zbyt wiele. Zbyt wiele zdjęć z zewnątrz a w środku też dużo (np tylna kanapa razy kilka, jakieś zdjęcia ze ślubu itp). Będzie ktoś zainteresowany, to wyślesz mailem. Ja straciłem cierpliwość czekając aż się załadują.
Sprzedawałem A8 i pomogły mi opinie kolegów z forum. Zastosowałem się do uwag i wystawiłem auto w poprawionej formie w piątek, tego samego dnia już miałem klienta ale byłem akurat w drodze na weekend i odebrali 8semkę w niedziele. Obniżyłem też cenę. Masz link do mojego wątku ze sprzedaży, może pomoże:
http://forum.7er.pl/sprzedaz-a8-zaku...etc-vt8619.htm
I jeszcze zdjęcie które wyświetla się jako miniatura musi być takie, że jak rzucisz okiem, to pierwsza myśl ma być taka: ale fajna 7emeczka.
Uprawnienia umieszczania postów