Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: [auto e38] BMW 730D STAN PERFEKCYJNY MASAŻE MUSISZ ZOBACZYĆ

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Dlaczego Nasze limuzyny tanieją? bo sprzedawcy przysłowiowymi parchami zaniżają ceny ...
    Skoro jesteś pewny auta to czekaj na godnego następcę. Popraw tylko to co Damias znalazł i będzie dobrze. Poproś kogoś kto zna się na fotografii o lepsze zdjęcia- zachęć do kupna, ale nie pisząc "stan perfekcyjny" to hasło już nie działa w tych czasach kiedy co 3 auto nosi miano igiełki ... powodzenia
    Pewność na każdym kilometrze ...

Zaawansowany Użytkownik
    ja znam się na fotografii ale zdjęcia robiłem telefonem komórkowym :) obecnie pożyczyłem aparat rodzicom na parę tygodni na wakacje, z telefonu nie wychodzą takie złe, zrobię tylko zdjęcia wnętrza w weekend i będzie ok :)

nie spieszy mi się ze sprzedażą, bo samochód chodzi jak zegarek ale nie ukrywam, że nie mogę się doczekać nowego auta :)
    pozdrawiam
    BMW - Bo Moderator Widzi :D

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Ceny 7er spadaja raczej dlatego ze wychodza jego nowe modele.

Wieksze spady e38 mozna bylo zaobserwowac po wejsciu e65 i analogicznie spady e65 po wejsciu F01.

Cena moim zdaniem z "wyzszej polki" (jak sie nie myle poczatkowa na allegro byla 35000) i do tego te kilometry.

Przy aucie z 99 roku wyposazenie (tego typu) raczej nie odzwierciedla sie juz na cene a 285 tys. km robi swoje, tym bardziej przy dieslu made by BMW (osprzet).

Porownaj ceny tego rocznika z tymi kilometrami na mobile.de i zobaczysz o co chodzi.
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Zaawansowany Użytkownik
    wg. mnie cena jest ok porównywałem z polskim allegro i poniżej 30k ciężko kupić 730d tak jak pisałem są w słabym kolorze na słabej feldze, z mniejszym wyposażeniem i często w dużo gorszym stanie, spokojnie nie pali mi się na szczęście ze sprzedażą :) jak się nie sprzeda to jeszcze z rok pojeżdżę i wtedy znowu wystawię :)
    pozdrawiam

Doświadczony Użytkownik Awatar MariuszE38
    BMW
    Sprzedane
    Cytat Zamieszczone przez Sebek
    Przy aucie z 99 roku wyposazenie (tego typu) raczej nie odzwierciedla sie juz na cene a 285 tys. km robi swoje, tym bardziej przy dieslu made by BMW (osprzet).

Porownaj ceny tego rocznika z tymi kilometrami na mobile.de i zobaczysz o co chodzi.
    kwintesencja ;P
    ex:
    E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
    E38 728iA Shadowline Individual
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez janek500
    tak jak pisałem są w słabym kolorze na słabej feldze
    To już kolego sprawa indywidualna.Mi np kolor Twojej 7er nie podoba się a koło to już całkowicie.Jak dla mnie to chcesz w sam raz jeśli opis jest rzetelnie napisany...

Zaawansowany Użytkownik
    Wystawiłem nowe ogłoszenie, dodałem zdjęcia wnętrza bo chyba tego najbardziej brakowało:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1061961222
    pozdrawiam

Zaawansowany Użytkownik Awatar ACS
    BMW
    E-38
    Mi też od razu przeszła myśl,jak nie poszła to ją przebieg hamuje,no cóż :D sprzedawałem niedawno auto i pierwsze pytanie jakie zadawał dzwoniący a ile ma najechane i głos w słuchawce się urywał 8/

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    ex e38 750 [m73n] 2000r.
    "Nie trać już dłużej czasu na oglądanie tego modelu za 25 tyś bo za takie pieniądze nic dobrego na pewno nie da się kupić." - usuń to zdanie.
    Ja nie dam rady kupić? Zobaczymy, frajera szuka - tak pomyśli spora część zainteresowanych gdyż ludzka natura jest jaka jest. I zrób coś ze zdjęciami, np zmniejsz rozmiar (rozdzielczość) i ilość. Jest ich zdecydowanie zbyt wiele. Zbyt wiele zdjęć z zewnątrz a w środku też dużo (np tylna kanapa razy kilka, jakieś zdjęcia ze ślubu itp). Będzie ktoś zainteresowany, to wyślesz mailem. Ja straciłem cierpliwość czekając aż się załadują.
    Sprzedawałem A8 i pomogły mi opinie kolegów z forum. Zastosowałem się do uwag i wystawiłem auto w poprawionej formie w piątek, tego samego dnia już miałem klienta ale byłem akurat w drodze na weekend i odebrali 8semkę w niedziele. Obniżyłem też cenę. Masz link do mojego wątku ze sprzedaży, może pomoże:
    http://forum.7er.pl/sprzedaz-a8-zaku...etc-vt8619.htm
    I jeszcze zdjęcie które wyświetla się jako miniatura musi być takie, że jak rzucisz okiem, to pierwsza myśl ma być taka: ale fajna 7emeczka.
    monster_pl

Zaawansowany Użytkownik Awatar ACS
    BMW
    E-38
    Co do ilości zdjęć to nie masz racji,jak widzę ogłoszenie z dwoma fotkami po zmroku to nawet treści nie czytam,zobacz ogłoszenia na ebay.com,jest tam mnóstwo fotek i to się podoba że można zobaczyć dużo szczegółów a nie musisz się domyślać.Nie każdy zna się na marce,więc dla laika jest tak jak by oglądał na żywo.

Uprawnienia umieszczania postów