Co do tematu. Autko wygląda ładnie, środek jest siwy i dlatego też mniej chętnych. Z czarnym wnętrzem i ciemnym drewnem łatwiej sprzedać. Nie zniechęcaj się. Odczekaj trochę czasu, najpierw kupujący oglądają w dolnych przedziałach cenowych, później dokładają grosza i szukają czegoś droższego. Chyba że stan jest obojętny, byle się toczyło, to coś wybiorą z niższej półki.
Trzeba zaczekać bo na takie autko musi być konkretny klient. Ktoś kto szuka Astry II nie kupi BMW serii 7.
Przebieg jak przebieg, A8 sprzedałem z przebiegiem powyżej 310tyś km, e32 z przebiegiem 365tyś km. Teraz mam e38 z przebiegiem 301tyś km i mniejszy już nie będzie:) Licznik liczy i bezlitośnie notuje:) Przyjdzie czas to się sprzeda. Może nie za dzień lub dwa, ale się sprzeda. Przyjedzie ktoś kto ma pojęcie o takich sprzętach to kupi od ręki. Tylko trzeba spokojnie i bez nerwów.
Czasami na forum są wątki, że ktoś szuka samochodu. Przecież możesz zaproponować swój, tym bardziej, że twierdzisz że jest w dobrym stanie. Ja mój ostatni też kupiłem z tego forum i jestem bardzo zadowolony.
Ostatnio oglądałem kilka sztuk e38 i jestem pewien, że mojej nie oddam tanio. Autko jest wyjątkowe i na rynku niezbyt często pojawiają się takie sztuki w takim stanie. Z Twoim jest podobnie - ładna konfiguracja, autko wygląda na zadbane. Myślę że sprzeda się, ale nie od razu. W niższych cenach, chociaż sprzedający twierdzą że stan bdb, to same szroty zapyziałe (oglądałem w benzynie ale z dieslem myślę że podobnie).
Cierpliwości.