Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Telefon

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E-38 740i

Telefon

Witam serdecznie pojawił mi się problem z tel; http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...de1a391b5.html działał i przestał tak po prostu,i pojawiły się dwa komunikaty na słuchawce oto one;SERVICE FRAGEN oraz TELEFON DEFEKT[shadow=yellow:90ec65cfd5][/shadow:90ec65cfd5],za wszelką pomoc z góry dzięki i pozdrawiam :papa:
    Ramzes
    286 PS
    w manualu.

Vip Vip
    BMW
    E38 728i 95`
    ostatnio ze znajomym zamienialiśmy się podkładkami telefonu ( schrzaniło mu się to ), i ten sam komunikat po angielsku po zamianie na mój działało mu bez problemu, ale uważam żebyś wyciągnął kartę i wyczyścił ją, zawsze może pomoc. Pozdrawiam

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E-38 740i
    robiłem już chyba wszystko i nic ,czy mógł go w jakiś sposób zablokować syn gdy bawił się słuchawką,bez karty,pomocy :(((
    Ramzes
    286 PS
    w manualu.

Jasne że mógł zablokować jak wciskał przyciski a potem ok, ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E-38 740i
    i co teraz?
    Ramzes
    286 PS
    w manualu.

trzeba odblokować!!! masz instrukcje?? ja kiedys sobie wciskałem i tez zablokowałem, ale wziąłem instrukcję i wpisałem jakis tam kod i poszło :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E-38 740i
    instrukcje mam po inmiecku są tam i owszem podane jakieś ;cody;aktywacja-deaktywacja,podjmowałem pruby tego naprawienia i nic ta moja maszynka zaczyna sobie ze mnoą pogrwać,ale jestem uparty i walczę :502: do konica mojego lub jej pozdrawjam,a jeszcze tak na marginesie mam nie zakodowany panel klimatronika czy był by ktoś chętny służyć pomocą w zakodowaniu bo teg to już napewno nie ogarnę :razz: :medit:
    Ramzes
    286 PS
    w manualu.

Myślę że pomoca mógłby słuzyć Sylwekk z Warszawy, ale to juz osobiście musisz go zapytać lub Serwis ;)

Uprawnienia umieszczania postów