-
Zaawansowany Użytkownik
Telefon
Witam serdecznie pojawił mi się problem z tel; http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...de1a391b5.html działał i przestał tak po prostu,i pojawiły się dwa komunikaty na słuchawce oto one;SERVICE FRAGEN oraz TELEFON DEFEKT[shadow=yellow:90ec65cfd5][/shadow:90ec65cfd5],za wszelką pomoc z góry dzięki i pozdrawiam :papa:
-
Vip
Vip
ostatnio ze znajomym zamienialiśmy się podkładkami telefonu ( schrzaniło mu się to ), i ten sam komunikat po angielsku po zamianie na mój działało mu bez problemu, ale uważam żebyś wyciągnął kartę i wyczyścił ją, zawsze może pomoc. Pozdrawiam
-
Zaawansowany Użytkownik
robiłem już chyba wszystko i nic
,czy mógł go w jakiś sposób zablokować syn gdy bawił się słuchawką,bez karty,pomocy :(((
-
Banned
Jasne że mógł zablokować jak wciskał przyciski a potem ok, ;)
-
Zaawansowany Użytkownik
i co teraz?
-
Banned
trzeba odblokować!!! masz instrukcje?? ja kiedys sobie wciskałem i tez zablokowałem, ale wziąłem instrukcję i wpisałem jakis tam kod i poszło :D
-
Zaawansowany Użytkownik
instrukcje mam po inmiecku są tam i owszem podane jakieś ;cody;aktywacja-deaktywacja,podjmowałem pruby tego naprawienia i nic
ta moja maszynka zaczyna sobie ze mnoą pogrwać,ale jestem uparty i walczę :502: do konica mojego lub jej pozdrawjam,a jeszcze tak na marginesie mam nie zakodowany panel klimatronika czy był by ktoś chętny służyć pomocą w zakodowaniu bo teg to już napewno nie ogarnę :razz: :medit:
-
Banned
Myślę że pomoca mógłby słuzyć Sylwekk z Warszawy, ale to juz osobiście musisz go zapytać lub Serwis ;)
Uprawnienia umieszczania postów