Grabol Twoje dywaniki faktycznie są zadziwiająco zadbane, lepiej niż moje :oops:

Sorry że dopiero teraz, ale należy się Wam zaprezentować efekt moich poczynań :D

A zatem:

Zacząłem od wyjęcia kanapy, faktycznie dobry efekt daje użycie szczotki + płynu do mycia naczyń (pytałem o to w wątku o czyszczeniu jasnej skóry).

Strona po ktorej lezy szmatka jest jak widać po czyszczeniu :)

Czas na odkurzenie dywanów:

Trzeba się jednak było zbierać bo pogoda się psuła...

Następnego dnia dywaniki znów trafiły na słońce, z samego rana zabraliśmy się do dzieła ...ja i moi dzielni pomocnicy :)

Zwłaszcza ten mój jeden "pracuś" :*

zaczynamy od foteli:

i trafiamy na cenne znaleziska z okresu "DE" :]

...tak tak, warto szperać pod siedzeniami!

Czas usunąć tunel środkowy, obyło się bez wyciągania deski x:

Po wyciągnięciu tyłu wzrok przykuwają pierwsze niepokojące oznaki wieku mojej 13-latki:

Jednak ku mojemu miłemu zaskoczeniu buda nie jest pospawana z 5-ciu innych :)

Dzielni fachowcy wykazywali pierwsze oznaki wytyrania, ale to był dopiero początek :)

Przednia podłoga została usunięta, i tutaj muszę się przyznać do małej "amatroki" :x Wykładzina w miejscu niewidocznym pod deską rozdzielczą (tam gdzie trzyma się stopy i zasłania dywanikowa maskownica) została po prostu wycięta - nie bylo sensu rozbierać połowy auta żeby podejść czarnym kolorem pod nagrzewnicę skoro i tak jest to miejsce widoczne dopiero po odkręceniu maskownic, wykładzina jest na tyle sztywna że nie robi jej różnicy ten mały "łaciaty" ubytek :)

Jeszcze jedno niepokojące odkrycie, w miejscu przykręcenia nawiewow na nogi pasazera w zagłebieniu na śrubę zbiera się woda :shock:

Kosmetyka została już dopieszczona, czas na nowe szaty królowej:

Poskładaliśmy autko i musze przyznać że buma z takim zestawem kolorów prezentuje się naprawdę imponująco, nareszcie mam wnętrze jakiego chciałem!! Zresztą sami oceńcie:

Czarna podsufitka+szklany szyber+słupki w drewnie+skórzane obicia decha i tunel+AMG Shifters+kremowe komforty+czarna podłoga... brakuje jeszcze skórzanych boczków na które cały czas poluję :D

Zdjęcia "w terenie" :)

Maniek był zachwycony, nareszcie można brudzić :)

Nie tylko Mańkowi przypadł do gustu nowy wystrój wnętrza ;)

Najlepszą nagrodą za włożoną pracę było zadowolenie mojej Drugiej Połówki :*

Zupełnie inna jazda :)

Pozdrawiam!!