Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: BMW 735iA 92 rok

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez JACA_SZCZECIN
    i felgi jak z murzyńskiego teledysku
    Murzyńskie felgi są spoko :D Niech tylko przyjdą dystanse to będzie fotorelacja 300C na 22' ;)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E39
    Ochłonąć ciężko będzie-za dużo razy już tak było:z początku foto ładne,za parę dni coś sobie przypominają,że wady jednak są,albo kiedyś ktoś wpłacił zaliczkę,męczyłem sprzedjacego o kontakt z kolejnym właścicielem.
    Dzwonię do niego ponownie,a tam ktoś inny odbiera,to przy okazji lampka w oczy i męczę o historię auta:wie Pan,raz X nie wyhamował i maskę/przód zrył o jakąś beczkę,ale tak ogólnie to zdrowa,bączki pięknie też kręciła(automat).

Inna akcja,wszystko dogadane co i jak,nagle telefony milczą,miałem skan z pierwszego wystawienia w mediach i inne telefony,dzwonię,kobieta odbiera,pytam się co i jak-niby dziewczyna właściciela...skojażyła mnie i dodaje,że X chyba tak do końca sam nie wie czy sprzedawać,czy nie.

Powoli szajby dostaję...

Odnośnie felg-jeśli upoluję w końcu E32 kolejnym zakupem będzie komplet felg 17 cali Styling 32.

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Ochłonąć ciężko będzie-za dużo razy już tak było:z początku foto ładne,za parę dni coś sobie przypominają,że wady jednak są,albo kiedyś ktoś wpłacił zaliczkę,męczyłem sprzedjacego o kontakt z kolejnym właścicielem.
    Dzwonię do niego ponownie,a tam ktoś inny odbiera,to przy okazji lampka w oczy i męczę o historię auta:wie Pan,raz X nie wyhamował i maskę/przód zrył o jakąś beczkę,ale tak ogólnie to zdrowa,bączki pięknie też kręciła(automat).

Inna akcja,wszystko dogadane co i jak,nagle telefony milczą,miałem skan z pierwszego wystawienia w mediach i inne telefony,dzwonię,kobieta odbiera,pytam się co i jak-niby dziewczyna właściciela...skojażyła mnie i dodaje,że X chyba tak do końca sam nie wie czy sprzedawać,czy nie.

Powoli szajby dostaję...

Odnośnie felg-jeśli upoluję w końcu E32 kolejnym zakupem będzie komplet felg 17 cali Styling 32.
    Bączki automat - zgroza moim zdaniem szkoda zachodu dalej pytać o taki samochód.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E39
    Te bączki to historia z rok wstecz,okolice Nowogardu.

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Te bączki to historia z rok wstecz,okolice Nowogardu.
    Niestety ciezko jest kupic zadbane 7 w dobrej cenie. A kupic grata a pozniej dokładać i dokładać to nie sztuka.

Uprawnienia umieszczania postów