U mnie tak majstry demontują części że jedynie w kosz się nadają he he , trochę żartuje ale nie wiele :)
Co do lampek to ja bym kupił ale nie ma :( A może ktoś ma i mi zabierze na zlot ???
U mnie tak majstry demontują części że jedynie w kosz się nadają he he , trochę żartuje ale nie wiele :)
Co do lampek to ja bym kupił ale nie ma :( A może ktoś ma i mi zabierze na zlot ???
Kolejny podejrzany o skrzypienie element wyeliminowany. Zmieniłem całe wahacze górne, z nowymi tulejami. I co? Dalej skrzypi :/ Może będzie u mnie to samo co u maxa? Jedna poduszka pod silnikiem jest w dość niepewnym stanie, więc może... Po wymianie wahaczy samochód prowadzi się lepiej, więc pieniądze nie zostały zmarnowane :]
Macie Panowie mechaników - nie ma co :/
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Wymieniajcie dalej ,tak jak pisałem wcześniej u mnie też skrzypiało ,ale jak wymieniłem hamulce na 2 tłoczkowe ,skrzypienia nie ma.
Zaciski 4ro tłoczkowe mają to do siebie ,że skrzypią i możecie sobie je smarować czym chcecie![]()
mi piszczą hamulce , jak sie nagrzeją . Jest na to rada ?
kolego sprawdz poduchy pod silnikiem !!! jak skrzypi , mi pomogło !
W cale nie :) można temu przeciwdziałać za niewielkie pieniążki pisałem o tym.Zamieszczone przez ELVIS
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
napisz raz jeszcze jeśli możesz.Zamieszczone przez coboss
Wystarczy przeczytać ten temat w całości ;)Zamieszczone przez lockbud
Nasmarować klocki smarem od tyłu(takim co wytrzyma wysokie temperatury, np. miedzianym lub grafitowym)Zamieszczone przez max
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Podziękował :)Zamieszczone przez cursor
Jakiś macie sprawdzony ??? firma rodzaj ?