Przestań wyrażać już swoja pogardę dla innych marek bo mnie irytujesz. A w temacie jeździlem na 5/40 i bylo ok. Tez bym obstawiał na mechanikę, niekoniecznie dołu.Zamieszczone przez coboss
Przestań wyrażać już swoja pogardę dla innych marek bo mnie irytujesz. A w temacie jeździlem na 5/40 i bylo ok. Tez bym obstawiał na mechanikę, niekoniecznie dołu.Zamieszczone przez coboss
Przecież BMW to najlepsza marka, to co się dziwisz :hah:Zamieszczone przez blitz
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
15min roboty?? :D chyba zartujesz albo silnika M67 na oczy nie widziales....Zamieszczone przez monster_pl
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Tak, trochę rozbierania jest :DZamieszczone przez BOSS
~~ черный бумер ~~
Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A
To gdzie ten czujnik ciśnienia? Pod pokrywą rozrządu że sprawa tak skomplikowana?Zamieszczone przez BOSS
monster_pl
Trzeba zdemontowac EGRy, rury dolotowe, wszystkie podcisnienia, czesciowo przewody paliwowe potem jeszcze tylko demontaz kolektora ssacego i w gaszczu wszystkiego pojawia sie czujnik... ;D daje sobie reke uciac ze 80% tych "prawie kazdych warsztatow" nie wiedzialoby nawet od czego zaczac ;)Zamieszczone przez monster_pl
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Jeżeli to co piszesz jest prawdą, to tylko inżynierowie BMW mogli coś takiego wymyślić. Pewnie mieli praktykę w AUDI:) 100-u inżynierów non-stop kombinuje zapewne tylko nad tym, jak coś skomplikować do tego stopnia, aby wymiana głupiego czujnika kosztowała z 1000 PLN.Zamieszczone przez BOSS
Dobrze że mam mało skomplikowną benzynę:)
Masz pomysł w jaki sposób sprawdzić ciśnienie oleju bez rozbierania tego całego ustrojstwa, co i tak nie ma sensu w tym przypadku?
monster_pl
proszę o spokój bo trzeba będzie w tym temacie pozamiatać.
Poczekajmy i zobaczymy co nam BOSS powie co jest wymienione
Wiadomo, że każdy powie - wymień silnik a będzie OK. Nie o takie rady nam idzie a prawda jest taka, że każdy co miał do czynienia z tym silnikiem, wie co oznacza grzebanie przy tym i co ten silnik potrafi. Trwałość samego silnika jest ogromna. Pomijam osprzęt.
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
M.in dlatego wlasnie nigdy do zadnego auta nie zalalem oleju kupionego w PL... co jak co ale olej z DE jest mniej "katolicki" :DZamieszczone przez KubicaPL