Witam, czy felgi 18 zrobione przez ,ORI ' to dobry pomysł do e38? Co to za firma, może ktoś wie? Po czym poznać że to "ORI"?
Z góry dzięki.
Witam, czy felgi 18 zrobione przez ,ORI ' to dobry pomysł do e38? Co to za firma, może ktoś wie? Po czym poznać że to "ORI"?
Z góry dzięki.
ORI - większość z Nas:] tak nazywa ORIginalne felgi - czyt. ORYGINALNE
Nie słyszałem o firmie "ORI"
Pewność na każdym kilometrze ...
Ja również nie słyszałem o takiej firmie ;) Jeśli chcesz wiedzieć czy dana felga pasuje do auta zapytaj o konkretny model podając szerokość i ET - wtedy pomożemy :)
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
AAA może masz racje i fajnie by było że to ORI ktoś nazwał orginały , kurde jutro musze dopytać, ale wpada. poza tym jeżeli to ORI to orginał to z tyłu powinny być znaki firmowe ale jakie czy BMW . ???
Tak - będą znaki BMW
Nie przejmuj sie - ja tez jakiś czas nie wiedziałem co to jest ori ;)
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Tak jak Wiktor napisał. Podaj rozmiary (szerokość, średnica, offset (ET)) a wtedy łatwo będzie ocenić, czy felga będzie pasować.
:what: :what: :what: :what:
I pamiętaj aby znaczek BMW był odlany od wewnętrznej strony felgi i nie sugeruj się dekielkiem wciśniętym w felgę.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
mowa o moich kolach:)a czy napewno sa ori bede wiedzial dzis bo made in german sa napewno:)