Witam . Rozglądam sie właśnie za e32 najlepiej 735 i czy moglibyście mi powiedzieć co sądzicie o tej beemie , czy tez może znacie ją :> ?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12986887
Witam . Rozglądam sie właśnie za e32 najlepiej 735 i czy moglibyście mi powiedzieć co sądzicie o tej beemie , czy tez może znacie ją :> ?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12986887
Burn the rubber, not your soul ...
Ładna sztuka za całkiem rozsądne pieniądze. Klima auto, fajne welury widać że ktoś dbał i juz długo zarejestrowana bo ma flage Polski na tablicy jeszcze. Ciekawe ile czasu u tego własciciela byla. Troche ja obnizyc by wypadalo i felgi za waskie bo mocna wchodza we wneki. Nic tylko jechac obejrzeć.
"I Want What's Coming to me... the World, Chico, and Everything in It."
A więc jutro zadzwonię i umowie się na jakiś termin, oby była w dobrym stanie. Już jestem podniecony na myśl , że może będę nią wracał do domku :D
Tyko weź kogoś ze sobą kto wrazie czego ochłodzi Twoj zapał. Bo czasem mozesz nie dojrzeć wielu rzeczy w emocjach ;) Ale wyglada na ładna prosta calkiem zadbana e32 :) Takze zycze powodzenia :D
A tak, napewno wezmę taką osobę . Dzięki, bedę zdawał relacje ma bieżąco :)
to czekamy na wieści ,czy ją zakupiłeś ;)
Tym się kolego nie sugeruj.Te znaczki UE były tylko chwilowo.Tzn jak byś teraz kupił auto ze swojego miasta które było rej 6 lat temu i ma flagę PL nie musiał byś zmieniać nr.Zamieszczone przez Jedrek
Także ten właściciel może ją mieć nawet tydzień a poprzedni mógł ją mieć 5-6lat lub wiecej ;)
No a auto wydaje się zadbane...trzeba pomacać bo tak to nie ma co wróżyć.Na zdjęciach nie widać nic niepokojącego.
Szczęśliwy byłem ale zadzwoniłem i okazało się , że juz sprzedana ;(
No nic trzeba dalej szukac .
A szkoda! Moze nie byc łatwo znalesc zadbana e32. Bo jak ktos taka ma to nie chce sprzedać :D
Smutna prawda :] A wiec trzeba rozszerzyć poszukiwania i poszukać na terenie essesmanów :D