Wpadaj do Kato i zobaczyszjaka różnica ;)
Wpadaj do Kato i zobaczyszjaka różnica ;)
Wielkie dzieki za zaproszenie mam rodzicow na slasku .Ale teraz powodzie chiba uwas :)Zamieszczone przez Aldik
Ile tak juz na tym jezdzisz na przegladach nic nie wykazalo? jakies problemy w tej czesci zawieszenia?Masz tez 19"?
Po co mi Merc dawno go sprzedałem za to BMW odmalowałem :)
U nas mają to gdzieś ;D w Niemczech jak kupisz markową zawiechę to dostaniesz TUV z którym będziesz musiał jechać na przegląd.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Moje zawiecho przyjechało wraz z autem :) Wbite w brief i po TUV'ie ;)U nas mają to gdzieś ;D w Niemczech jak kupisz markową zawiechę to dostaniesz TUV z którym będziesz musiał jechać na przegląd.
Zrobiłem tym autem z 7 tyś dopiero, też mam 19tki, nawet nie wiem dokładnie co tam zmienili aby obniżyć, jeszcze nie musiałem na szczęście niz robić przy zawieszeniu..Zamieszczone przez NetMen-X
Dowiedzialem sie wczoraj ze ogolnie zadnych wiekszych problemow nie powinno byc,jedynie szybsze zuzycie amortyzatorow poniewaz beda poddawane wiekszemu obciazeniu :P
Po co mi Merc dawno go sprzedałem za to BMW odmalowałem :)