Co myslicie o obnizeniu deczko Malenstwa na sprezynach H&R 35mm.przy 19"
felgach.Czy straci dozo na komforcie jazdy ? Ryzyko tarcia kol o nadkola ?
Potrzebna wtedy jest rozporka pod mache?
Co myslicie o obnizeniu deczko Malenstwa na sprezynach H&R 35mm.przy 19"
felgach.Czy straci dozo na komforcie jazdy ? Ryzyko tarcia kol o nadkola ?
Potrzebna wtedy jest rozporka pod mache?
Po co mi Merc dawno go sprzedałem za to BMW odmalowałem :)
Ja mam obniżoną hmm ale nie wiem o ile, mam też dystanse, wedle brief'u chyba dają odstęp 20mm firmy DS Motorsport. Założone na 10miesiecy po zakupie nowego..
Czy tracę na komforcie to niezbyt mam porównanie, ale wygląda fajne, jeździ też się dobrze.. Jak mieszkasz w DE to nie masz się co martwić o dziury itd itp, bo niestety je odczuwam ale to chyba wina samych felg i niskiego profilu..
W swojej tez masz mozliwosc ustawienia na jazde sportowa? wtedy fura robi sie twarda. jak wstedy sie jezdzi?Sprezyny miales tylko sprzodu a tyl opuszczany w servisie na kompie?Problemy jakies miales techniczne do dzisaj prze to obnizenie?
Ja juz takie kupiłem to auto - nie mam EDC..
Ja Ci powiem tak, załóż 22 cale i zostaw zawieszenie bez zmian, nie stracisz tyle z komfortu jazdy co po obniżeniu auta. Sam się na to wpakowałem i już myślę o jak najszybszym powrocie do oryginału. 7er to limuzyna i ja ją kupiłem z myślą o wygodzie, niestety skusił mnie wygląd zewnętrzny obniżonego auta.Zamieszczone przez NetMen-X
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Mi sie wydaje ze 22cale to będzie jeszcze większa tragedia...
Wiesz nie wiem jak odczułeś w E38 ale ja przesiadajać się do "takiego" e65i tak poczułem różnice na lepsze w komforcie...
Niewiem czy jezdziles na 22" ja tak , i nepodobalo mi sie wcale a wcale .Trzepanie w aucie jak w ciagniku moze i wyglad jest ale komfortu zadnego.Taj k jak jusz w ktoryms temacie pisalem do 21" jest ok potem nie polecam :520: :520: :520:Zamieszczone przez coboss
Wlasnie nie chce też sie wpakowac na mine bo skusi mnie wyglad 8/
Będziesz w Katowicach to zapraszam na przejażdżke :)
Jak masz kasę aby później odsprzedać zawieszenie po stratach oraz dodatkową na wymiany to próbuj. Może Ci się spodoba mi akurat w ogóle nie podeszło :/
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
OK wlasnie o to mi chodzi :) niechce sie lansowac a potem moje serduszko ma cierpiec ;(