No właśnie czy w E38 można przewozić dziecko z przodu? Bo nie ma możliwości odłączenia poduzki pasażera? W niektóych autach jest tak że jeśli masa pasażera nie przekracza chyba 15kg poduszka się nie odpala. Jak jest w E38?
No właśnie czy w E38 można przewozić dziecko z przodu? Bo nie ma możliwości odłączenia poduzki pasażera? W niektóych autach jest tak że jeśli masa pasażera nie przekracza chyba 15kg poduszka się nie odpala. Jak jest w E38?
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
O ile dobrze pamiętam to jest taka opcja przy orginalnym foteliku jeżeli jest gniazdo styku (a powinno być).
Pić trzeba ! Jeść można !
Tzn jak wpinasz fotelik nie przez pasy tylko przez własne klamry przy foteliku??Zamieszczone przez olejus
zapytam jutro kolesia bo on ma orginalny fotelik i własnie cos wspominał o tym
OK. Byłbym wdzięczny. Ja mam na razie taki mały fotelik a potem przesadzam dziecko do fotelika z systemem isofix ale nie wiem czy w E38 ten system już był- chyba nieZamieszczone przez olejus
ale te szpece od BMW mnie zaskakuja nawet nie wiedzialem nic o takim bajerze dobrze ze jest forum nawet takich ciekawostek sie dowiem :mrgreen:
Wynika z tego co się dowiedziałem że tylko w E65 jest ta opcja i wtedy odłączają się poduchy no trudno ...
Kurde czyli nie mogę wozić dziecka z przodu w foteliku :-/
olejus wymyśl coś :mrgreen: ;-)
Wyciągnij poduche z przodu i po temacie :mrgreen:
HEHE myślałem że zaproponujesz mi pozbycie się dziecka :mrgreen:Zamieszczone przez olejus
Trudno będzie jeździł z tyłu ;-)