Auto pojawia sie na ogłoszeniach już prawie od roku... cena z ogłoszenia na ogłoszenie coraz niższa, a kupujących i tak nie ma... Osobiście dałoby mi to do myślenia...
Auto pojawia sie na ogłoszeniach już prawie od roku... cena z ogłoszenia na ogłoszenie coraz niższa, a kupujących i tak nie ma... Osobiście dałoby mi to do myślenia...
Przynajmniej wiesz ze musisz sprawdzić co i jak a prywatnemu wiekszość wierzy i podam przykład - znajomy kupił merca, facet powiedział ze klima sprawna, wszystko super ale panel z klimatronica coś nawala i nie zawsze włącza wentylator... no i okazało sie że wentylatora WOGÓLE NIE BYŁO !. Uwierz mi tzw "cywil" nie wiele więcej Ci powie a co najwyżej skłamie...Zamieszczone przez BRABUS
Aldik...sam sie tym zajmuje wiec cos o tym wiem ;)
wracajac do auta - dzwonilem do goscia - nie odbiera, a mial przeslac mi zdjecia.
Za ta cene to mozna fajna e32 kupic a nie e38 dla mnie smieszna cena.
E tam spokojnie za 15k można coś fajnego wyszarpać tylko trzeba szukać szukać szukać, może nie będzie to 750 il na maxa wypasiona ale jakieś ładne 4,0 lub 3,0 z początkowych lat produkcji które potrzebuje małej inwestycji zresztą praktycznie jak każde auto.Zamieszczone przez ups00
I dla tego powstają takie tematyZamieszczone przez x-factor
http://forum.7er.pl/mechanika-m62-v8...38-vt13496.htm
niekoniecznie, ja 2 740i w manualu kupilem za dobre pieniadze, wiadomo do wsadzenia troche bylo, ale ogolnie byly naprawde w dobrym stanie.