Wygląda ładnie ale przewód będziesz musiał walnąć za obiciem fotela aby nie wisiał.
Nie wiem jak się ściąga tylne obicie foteli w E65, w E38 jest tam sporo miejsca i bardzo ładnie i łatwo szłoby to zrobić.
Wygląda ładnie ale przewód będziesz musiał walnąć za obiciem fotela aby nie wisiał.
Nie wiem jak się ściąga tylne obicie foteli w E65, w E38 jest tam sporo miejsca i bardzo ładnie i łatwo szłoby to zrobić.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Ma ktos w e65 zamontowane jakies monitory? Chce cos dla dzieciakow tam zamontowac, cos co odtworzy bajki z usb. Pytanie czy da sie to tam wstawic, robota chyba dla tapicera. Fotele mam u siebie zwykle. Robil ktos? Jakie monitorki macie?
A nie lepiej kupić uchwyt do tableta i zamontować go do prowadnic zagłówka?
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Kurde mam wlasnie dwa tablety tak powieszone, moze wymyslam cos bez sensu. Chcialem cos na stale ale nie wiem czy to nie wyrzucenie PLN w bloto
A jak w e65 wyciągnąć zaglowki z foteli komfort bo ze sportow wystarczy szarpnac. A w komfortach podobno są aktywne i nie wiem czy czegoś nie urwe.
W BMW jest teraz taki zestaw w promocji
Mnie nie potrzebny bo dzieci nie mam a laski z tyłu wola robić co innego niż oglądać dvd :)
Ale może się komuś przyda :P
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!