to sa 19" jak juz bedziesz bral to bierz max do 21 bo 22 gorszy komfort jazdy :(Zamieszczone przez ADASIO
kurcze nie wiem czym moj sie rozni prawie ta sama fela ten sam kolor :) no moze przednich bocznych nie mam przyciemnionych i paru listew.Co do mattu tesz tak mysle ale boje sie ze z chromem bedzie kicha.Zamieszczone przez Neuf
1300€ 3-4 dni roboty gwarancja 3 lata foli jest na 6 lat w polsce wyjdzie taniej ale nie daj co to dymac za kazdym razem a tak mam na miejscuZamieszczone przez szpoper
Zamieszczone przez kamiltar
Kurcze mysle ze cos eleganckiego kolorow i tak za dozo nie mamy do wyboru ,zobacz poprzednie posty w tym temacie kolor foli .matt czy metellic obojetnie jedynie bialy matt odpada bo jest ciezki w pielegnacji i czesto robia sie zacieki nie do wyczyszczenia :)
ostatni grafik zasugerowal przy wydechu listwe w Carbonie i lusterka a takze listwa na samym dole zderzaka przedniego a reszta w jakims pasujacym kolorze zeeby bylo elegancko i troszke sportowo.Moze zloty metallic? nie wiem normalnie w glowie rewolucja :(

Odpowiedz z cytatem