Co Ty mówisz, ona jest kibicką Lecha Poznań. Nie głosuj na nią! ;)
Co Ty mówisz, ona jest kibicką Lecha Poznań. Nie głosuj na nią! ;)
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
Ma ładne oczy, to może kibicować nawet reprezentacji Zimbabwe w curling'u :hah: ;)
Panowie - 11 też kusi jak może - mówi, że dobrze "gra na flecie" ;D
xsilver, spokojnie z tymi komentarzami na temat Olgi, ten tekstbynajmniej jest nie na miejscu ;) mógłbyś używać ładniejszych określeń.. I nie chodzi tu o zazdrość z mojej strony, bo jest to moja dobra koleżanka również z Jasła.. jest świetna i bardzo zgrabna. I nie mam nikomu za złe, jak na Olge zagłosuje ;) sama bym na nią głosowała, gdybym nie była w tym finale ;)Zamieszczone przez xsilver
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję za miłe słowa i głosy ;)
xsilver, wszystkie chwyty dozwolone :D
Jey, wiadomo ze w Polsce liczy sie tylko Lech kobieta wie co robi a z drugiej strony niewiernych macie tam mieszkańców ;D
Impossible is nothing
Żyć szybko, umierać młodo
To był tylko żarcik - więc luzik :D :588:
Forum facetów to nie ma co się dziwić :PZamieszczone przez AngelAgnes
A tak na poważnie, to albo jestem nienormalny(zaraz szajboos to potwierdzi :P ) albo jeszcze coś innego, ale 8 mnie się nie podoba.
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Okey Okey ;) Olga zamierza sie przeprowadzic do Krakowa za miesiąc (teraz zdaje mature) wiec jak coś, to moge Cie zapoznać ;)
Nie jest to tylko forum facetów :PZamieszczone przez cursor
A pewnie - niech wpadnie na jakiegoś spota ;) Na pewno się frekwencja podniesie :D
A widziałeś profil na nk? :]Zamieszczone przez cursor
Liczymy na to :DZamieszczone przez AngelAgnes
Powodzenia Aguś!!! Oczywiście głosowałam na Ciebie :)
"Możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące..."