... chwila chwila- ja napisałem, że będzie mi smutno jak przegra
oczywiście, że na niego liczę !! Specjalnie jadę do znajomych na PL telewizję :]
"tanio skóry nie sprzedam"
... chwila chwila- ja napisałem, że będzie mi smutno jak przegra
oczywiście, że na niego liczę !! Specjalnie jadę do znajomych na PL telewizję :]
"tanio skóry nie sprzedam"
Pewność na każdym kilometrze ...
SevenLove, wróć do lektury regulaminu, zanim napiszesz kolejnego posta i uzupełnij braki.
To co panowie, wieczorem kibicujemy. Piwko już się chłodzi ;).
Joe,ja jeszcze zaraz jadę umyć 5er i po drodze zalecę po jakąś pianę(ale już schłodzoną)
Ja nie będę ukrywał że liczę na Silve.Niech pudzian trochę ochłonie i wybierze co chce robić.MMA czy tańce i gotowanie....
Joe white - nie takim wieczorem bo o 2 w nocy :) Będę cierpliwie czekał i nie zmrużę powieki nawet na chwilę. Całym sercem jestem za Pudzianem. Primo bo jestem Polakiem, po drugie sentyment do Mariusza. Mam nadzieje że zrobi z tej Sylvi 2 metrowego naleśnika!
Nigdy się nie poddawaj-NIGDY!
Jestem tylko za tym żeby pudzian dostał bo po tej walce siądzie na laurach.
Nie czarujmy się....techniki nie ma.
Niech dostanie i to go zmotywuje do treningów a nie jakieś tańce czy gotowanie...to nie jego miejsce.Powinien ćw i jeszcze raz ćw bo ma do tego predyspozycje i jak by trenował MMA a nie gotowanie czy tańce to był by zawodnik na skalę światową....
Dzuda ty zdrajco ;) a żeby ci się piwo zagrzało jak Pudzian rozniesie tego kolesia ;P. Wiem że 2 AM to nie wieczór no ale tak się jakoś przyjęło że walka wieczoru a nie nocy.
No niestety. Nie ta kondycja i techniki brak nadal. Ale kibiców ma dobrych.
Bywa, z Kawaguchim nie pykło przez KO, więc dobrze, że z Sylvią tak długo wytrzymał. Jeszcze go rozjedzie.
Z kolei Sylvia dostanie wpi...dol od polskich kibiców na mieście ;]
Zaspałem ;( jest jakiś filmik na youtube?