http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12918160 jak w temacie ;-)
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12918160 jak w temacie ;-)
siedem.cztery.zero.
Zdaje sie ze juz bylo o tym samochodzie na forum.
Wyglada zachęcająco. Warto chyba ja oglądnąć.
malo jestem ostatnio na forum dlatego pytam o opinie itd jak masz mozliwosc i cos wiesz wiecej to bym prosił o pomoc :)
siedem.cztery.zero.
Jak stan zdrowia sie poprawi to moge podjęchac ja oglądnąć. Czy w papierach powinno byc wpisane ze to ori alpina. Zapytaj o VIN Rozkoduje i bedzie cos wiecej wiadomo. Chcesz E38 zamienić? Czy kupic ta alpineZamieszczone przez wojtek740
Ale to nie jest alpina tylko zwykłe e32 po wizualnym modzie.
jak by to była ori alpina musi mieć dwa viny jeden BMW drugi ALPINY.
dla porównania zdjęcia ORi autek.
ALPINA REGISTER
dwa słuszne wybory w życiu to R6 i V12
BLOG MOJE AUTO
MOJE AUTO komentarze- te pozytywne jak i negatywne mile widziane.
Dokładnie,oprócz naklejek z allegro nie ma nic wspólnego z ALPINA.
Tak jak napisał kolega wyżej.VIN powinien być przekreślony i nadany nowy z Alpiny
Koło lewarka zmiany biegów powinna być tabliczka z nr auta.
Dużo by wymieniać...koła,zderzaki,licznik,siedzenia,kierow nica,gałka zmiany biegów itd
Już dłuższy czas stoi na allegro, widziałem ją już kilka miesięcy temu..
wiec szkoda zachodu moim zdaniem.Zamieszczone przez dzikigrzyb
a tak poboczem jadąc.. to kto normalny zakłada elektyczne podgrzewane taborety w skórze do auta bez klimy ??
bo to zdaje sie jest tylko nawiew.
to jakiś kombinant był i do tego miłośnik naklejek... bo tych "Alpinek" nawalił tyle że wygląda to jak by ptaki z tego e32 szalet sobie zrobiły.
ori ma paski plus napis na błotniku. napis na INNYM niż ten zderzaku i z tyłu napis plus oznaczenie modelu czyli B11 w takim wypadku. do tego te viny, tabliczka znamionowa w środku, często napisy na drewienku i listwach i takie tam pierdoły jak kolega wyżej pisze.
więc ktoś tu szuka frajera... pamiętam z wcześniejszych ogłoszeń jak koleżka się rozpisywał jaki to tuning w Alpinie był robiony i jakie tam niby cuda w tym aucie są.
jak dla mnie to auto to jakaś przemalowana krowa, jak z reklamy znanej czekolady..... i tak przecież daje białe mleko jak inne..
i jeszcze ta płetwa na dachu ;( załamka.... koleś nie wie czy ma e32 czy może e46 m3 ??
PS .. jak zaglądniesz go mojego bloga to też znajdziesz na samym początku. 7'er Alpina MOD i to nie jedno :D
dwa słuszne wybory w życiu to R6 i V12
BLOG MOJE AUTO
MOJE AUTO komentarze- te pozytywne jak i negatywne mile widziane.
Nie rozumiem co ma jedno do drugiego.Grzania foteli używa się w zimie a klimy w lecie?Więc co jego z drugim ma związanego?Zamieszczone przez dzikigrzyb
A już nie wspomnę o tych welurowych boczkach i schowku