A ja np uważam że to bardzo ciekawa przekładka.Osobiście bardzo bym chciał 750 manual.Zamieszczone przez Przemik
A ja np uważam że to bardzo ciekawa przekładka.Osobiście bardzo bym chciał 750 manual.Zamieszczone przez Przemik
Zapewne nie tylko Ty ale zrobiona tak jak byc powinno. Tez bym taka nie pogardził.Zamieszczone przez Dzuda
Oczywiście zgadzam się z wami, że dobrze zrobione ma jakiś sens ale szansa znalezienia czegoś naprawdę dobrego jest jak 1÷1000 albo i mniejsza. Zresztą w takim 5,0 w manualu to sprzęgło pewnie co roku trzeba wymieniać a poza tym ciekawe jakie tam to sprzęgło włożyli, bo jeśli jakieś sportowe to z wygodą jazdy można się pożegnać.
Panowie od początku tematu zupełnie Was nie rozumiem ;P Wszyscy po tym aucie praktycznie wieszacie psy ale tak naprawde nikt z Was nie wie co siedzi w środku... Czemu już od razu sądzicie że to druciarstwo ?? Dużo gadacie i krytykujecie ale za puste słowa bez pokrycia to ja czegoś takiego zdzierżyć nie moge po prostu... A może ten ciekawy swapik jest naprawde fachowo przeprowadzony?? Dajcie sobie spokój z taką krytyką bezpodstawną bo nie chcąc nikogo obrażać na forum g..... widzieliscie a skreślacie autko i robicie antyreklame... Jechać, oglądnąć , przejechać sie i wtedy opowiadać ;)
P.S Jakby ktoś mówił snuł domysły to nie znam właściciela od razu mówie ;) Spotkałem to autko na allegro i mi sie spodobało że ktoś sie nie bał :D a tu na forum an wstępie czytam takie komentarze...
Ja nie napisałem że to druciarstwo.Mnie tylko zastanawia licznik z emki ale może gośc miał taka wizje tego licznika w tym miejscu.Ja też napisałem że jak by nie koła to całkiem ładny wóz