Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: [e32] 750i 1991r. MANUAL

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez Przemik
    Moim zdaniem to w ogóle jakiś chory pomysł do e32 5,0 manuala wkładać
    A ja np uważam że to bardzo ciekawa przekładka.Osobiście bardzo bym chciał 750 manual.

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda
    Cytat Zamieszczone przez Przemik
    Moim zdaniem to w ogóle jakiś chory pomysł do e32 5,0 manuala wkładać
    A ja np uważam że to bardzo ciekawa przekładka.Osobiście bardzo bym chciał 750 manual.
    Zapewne nie tylko Ty ale zrobiona tak jak byc powinno. Tez bym taka nie pogardził.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Przemik
    BMW
    e32 730i m30b30
    Oczywiście zgadzam się z wami, że dobrze zrobione ma jakiś sens ale szansa znalezienia czegoś naprawdę dobrego jest jak 1÷1000 albo i mniejsza. Zresztą w takim 5,0 w manualu to sprzęgło pewnie co roku trzeba wymieniać a poza tym ciekawe jakie tam to sprzęgło włożyli, bo jeśli jakieś sportowe to z wygodą jazdy można się pożegnać.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32 '91 M30B30
    Panowie od początku tematu zupełnie Was nie rozumiem ;P Wszyscy po tym aucie praktycznie wieszacie psy ale tak naprawde nikt z Was nie wie co siedzi w środku... Czemu już od razu sądzicie że to druciarstwo ?? Dużo gadacie i krytykujecie ale za puste słowa bez pokrycia to ja czegoś takiego zdzierżyć nie moge po prostu... A może ten ciekawy swapik jest naprawde fachowo przeprowadzony?? Dajcie sobie spokój z taką krytyką bezpodstawną bo nie chcąc nikogo obrażać na forum g..... widzieliscie a skreślacie autko i robicie antyreklame... Jechać, oglądnąć , przejechać sie i wtedy opowiadać ;)

P.S Jakby ktoś mówił snuł domysły to nie znam właściciela od razu mówie ;) Spotkałem to autko na allegro i mi sie spodobało że ktoś sie nie bał :D a tu na forum an wstępie czytam takie komentarze...

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Ja nie napisałem że to druciarstwo.Mnie tylko zastanawia licznik z emki ale może gośc miał taka wizje tego licznika w tym miejscu.Ja też napisałem że jak by nie koła to całkiem ładny wóz

Uprawnienia umieszczania postów