Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 10

W±tek: nie dzia³a licznik i abs

nie dzia³a licznik i abs

Witam, wczoraj przrestal dzia³ac mi licznik kilometrów i rownoczesnie zaswieci³a kontrolka abs i przesta³ dzia³ac abs czy ktos moze poradzic co sie sta³o? [/list]
    bubu

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    E38 740iA 97r
    Sk±d
    WSC
    Czujnik ABS??? Ale niejestem pewien. JA tak mia³em jak by³ ubity czujnik, nie dzia³a³ mi licznik, economizer, ¶wieci³ siê b³±d ABS ASC.

dokqadnie, nie drze mi sie czujnik od recznego i kilometrow pocztkowo myslaem ze cos zamarzlo ale to nie to....
    bubu

ekonomozer na zero, licznik podobnie i dupa.bmw nie pojedzie, trzeba byo wziac tescia lanosa,,,,
    [/code]
    bubu

Sprawdz agregat ABS , ktory masz rok auta ? i sprawdz na pompie ABS kocnowke nr

Mozliwe ze padl Ci tylko czujnik ABS a mozliwe ze agregat ABS

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    E38 740iA 97r
    Sk±d
    WSC
    podepnij siê pod kompa, (np. Carsoft 6,5 je¶li posiadasz) mo¿e pokazaæ co go boli.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    brak
    Sk±d
    niemcy
    Ja mialem tosamo i padl czujnik ABS

Cytat Zamieszczone przez Adam740
    podepnij siê pod kompa, (np. Carsoft 6,5 je¶li posiadasz) mo¿e pokazaæ co go boli.
    Jzeli ma agregat z koncowka 001 i jest on padniety bedzie mu pokazywac padniety czujnik wymieni czujnik a tu nada zonk ;)
    Niestety ale ten agregat oszukuje carsofty i wszystki inne kiomputerki bmw :D

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    brak
    Sk±d
    niemcy
    Niewiem Trolu ja mam agregad z koncowka 001

Cytat Zamieszczone przez maciek777
    Niewiem Trolu ja mam agregad z koncowka 001
    czyli dokladnie taki jak ja :)
    Jak bys chcial kupic nowy to ciezko , uzywanych nie ma wogole bynajmniej ostatnio pojawila sie jedna sztuka i bili sie o nia :)

Ja przypadkiem przegladajac cos o audi znalazlem goscia co naprawial od audi spytalem o moj stwierdzil ze naprawi mi za 500zl i faktycznie naprawil dal gwarancje na pol roku :)

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •