Witam, wczoraj przrestal dzia³ac mi licznik kilometrów i rownoczesnie zaswieci³a kontrolka abs i przesta³ dzia³ac abs czy ktos moze poradzic co sie sta³o? [/list]
Witam, wczoraj przrestal dzia³ac mi licznik kilometrów i rownoczesnie zaswieci³a kontrolka abs i przesta³ dzia³ac abs czy ktos moze poradzic co sie sta³o? [/list]
bubu
Czujnik ABS??? Ale niejestem pewien. JA tak mia³em jak by³ ubity czujnik, nie dzia³a³ mi licznik, economizer, ¶wieci³ siê b³±d ABS ASC.
dokqadnie, nie drze mi sie czujnik od recznego i kilometrow pocztkowo myslaem ze cos zamarzlo ale to nie to....
bubu
ekonomozer na zero, licznik podobnie i dupa.bmw nie pojedzie, trzeba byo wziac tescia lanosa,,,,
[/code]
bubu
Sprawdz agregat ABS , ktory masz rok auta ? i sprawdz na pompie ABS kocnowke nr
Mozliwe ze padl Ci tylko czujnik ABS a mozliwe ze agregat ABS
podepnij siê pod kompa, (np. Carsoft 6,5 je¶li posiadasz) mo¿e pokazaæ co go boli.
Ja mialem tosamo i padl czujnik ABS
Jzeli ma agregat z koncowka 001 i jest on padniety bedzie mu pokazywac padniety czujnik wymieni czujnik a tu nada zonk ;)Zamieszczone przez Adam740
Niestety ale ten agregat oszukuje carsofty i wszystki inne kiomputerki bmw :D
Niewiem Trolu ja mam agregad z koncowka 001
czyli dokladnie taki jak ja :)Zamieszczone przez maciek777
Jak bys chcial kupic nowy to ciezko , uzywanych nie ma wogole bynajmniej ostatnio pojawila sie jedna sztuka i bili sie o nia :)
Ja przypadkiem przegladajac cos o audi znalazlem goscia co naprawial od audi spytalem o moj stwierdzil ze naprawi mi za 500zl i faktycznie naprawil dal gwarancje na pol roku :)