Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 63 z 63

Wątek: Palenie opon jak wykonac na ASB ?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    735 M62TUB35
    Hm ja tam się nie obraziłem i nie Twierdzę, że kogo kolwiek kolega chciał obrazić. Mimo wszystko uważam, że forum nie tylko to, jak i wiele innych jest dla miłosników, a Ci kochają to co mają. A sens wypowiedzi jak najbardziej jest. W końcu każdy sam na to pracuje i szanuje jak chce.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 4.4iLA, było e32 3.0 m60
    Cytat Zamieszczone przez mario7
    ariusz napisał/a:
    Kurcze, dopiero przeczytalem temat. żenada..żenada żenada. gośc spytał co zrobic, zeby zerwało przyczepnośc.. wystarczylo odpisac, zeby wyłączyc kontrolę trakcji, wrzucić na 1 albo na S i wcisnąc gaz do dechy. Nie ma sie co podniecać, ze 7er to nie jest auto do palenia gum.
    gdyby BMW nie przewidywało mozliwości włączania/wyłączania trakcji to nie byłoby guzika, który to Wam umożliwia.
    rodzinaBMW puknij się w beret - BMW jest autem jak każde inne, jedni maja je do jazdy do kościoła w niedziele, inni do tego zeby się bujać bo myslą, ze są elitą (tak jak Tobie się wydaje - i tylko wydaje), inni bo jest to ich prawdziwa pasja a jeszcze inni po to, zeby je rżnąć ile tylko wytrzyma - o tym od czego jest auto decyduje w-ł-a-ś-c-i-c-i-e-l.
    Denerwują mnie ludzie którzy piszą wiersze o BMW, podniecaja się nad rozszyfrowaniem trech liter. Najbardziej rozbraja mnie "Wiele serc, jedno bicie BMW ponad życie" Tym co się utożsamiają z owym powiedzonkiem, proponuję strzelić sobie w łeb przed sprzedażą swojej bety:)
    Nie jestes w żadnej elicie jezdząc BMW. To czy masz 3,5,czy 7er nie wyrózna Cię spośród innych kiermanów. Ja teraz przejściowo mam hondę civic i wcale nie czuje się gorszy od Ciebie.
    Zapamiętaj:
    Auto jest do tego do czego zdecyduje właściciel!!

Popieram

Również popieram.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    accord :)
    Cytat Zamieszczone przez Danek25
    Hmmm zastanawiam się co Ty tu robisz???
    Co ja tu robię? jestem obiektywnym obserwatorem (7er juz nie mam)
    rodzinaBMW i Danek ... dla Was film z dedykacją..

7er nie jest autem stworznym do palenia gum?
    http://www.youtube.com/watch?v=xsofZq2pxVA

Ja mysle ze to jest limuzyna z potężnym sportowym zapleczem mocy. Albo jedziesz dostojnie, albo bijesz na łeb AMG....
    Zacna gablota z możliwością decydowania o sposobie jazdy..............
    3:40 - fajne ujęcie :))
    per aspera ad astra

Uprawnienia umieszczania postów