Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 63

Wątek: Palenie opon jak wykonac na ASB ?

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez BOSS
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    A przy takich zabawach najbardziej cierpią jednak tuleje, te najszybciej polecą.
    Coboss ktore tuleje ucierpia??? :shock:
    Skrętna, wahliwa.

Cytat Zamieszczone przez BOSS
    Mi wygladaja na bardziej logiczne wieksze obciazenia tych tulei przy szybkiej jezdzie po zakretach jak przy kreceniu kolek na mokrym lub osniezonym placu :]
    Nie wiem :) moje po jednym dniu zabaw były do wywalenia, co prawda nowe nie były wiec może to dlatego :D
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik Awatar oizo_pl
    BMW
    e65 730d indi.
    Nie ukrywam ze ja tez kiedyś ostro zjarałem lacia w w miejscu ale z czasem to się nudzi:)
    po zakupie nowych opon to wybiłem sobie z głowy takie zabawy:P
    bylo:P e32 735 automat e34 525 td automat e36 320i e36 323i automat e38 740i automat e39 528i automat ,
    obecnie e39 520i , e39 520i 400 tys km igła :) e65 730d individual

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    735 M62TUB35
    Cytat Zamieszczone przez oizo_pl
    Nie ukrywam ze ja tez kiedyś ostro zjarałem lacia w w miejscu ale z czasem to się nudzi:)
    po zakupie nowych opon to wybiłem sobie z głowy takie zabawy:P
    Hehe może nie o znudzenie tu chodzi tylko o klops na nowy komplet gumek na tył i ewentualne kłopoty jakie wiazać się mogą np z tulejami lub co gorsze z ASB.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740IA M60, E39 525d
    Co do ASB to miałem na wsi takiego delikwenta miał e38 740 95 r , skrzynia automat nie steptronic i to co on ty autem wyprawiał to był szok , latał bokami po wszystkich zakrętach i codziennie kręcił się na jakimś placyku kilkukrotnie , palił gumę itd, po pół roku takiej eksploatacji dzień w dzień i przy średnim spalaniu 40l/100 sprzedał to auto bo dniówka jazdy po wsi wychodziła go 150 zł a robił max 50 km , silnik i skrzynia chodzą do dzisiaj natomiast padł dyfer coś się zblokowało. Teraz katuje e39 manual 528

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Napisz mu, że jak jest miłośnikiem takich zabaw to Z3 świetnie się spisuje a naprawy zawieszenia itd są banalne ;D

W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    accord :)
    Kurcze, dopiero przeczytalem temat. żenada..żenada żenada. gośc spytał co zrobic, zeby zerwało przyczepnośc.. wystarczylo odpisac, zeby wyłączyc kontrolę trakcji, wrzucić na 1 albo na S i wcisnąc gaz do dechy. Nie ma sie co podniecać, ze 7er to nie jest auto do palenia gum.
    gdyby BMW nie przewidywało mozliwości włączania/wyłączania trakcji to nie byłoby guzika, który to Wam umożliwia.
    rodzinaBMW puknij się w beret - BMW jest autem jak każde inne, jedni maja je do jazdy do kościoła w niedziele, inni do tego zeby się bujać bo myslą, ze są elitą (tak jak Tobie się wydaje - i tylko wydaje), inni bo jest to ich prawdziwa pasja a jeszcze inni po to, zeby je rżnąć ile tylko wytrzyma - o tym od czego jest auto decyduje w-ł-a-ś-c-i-c-i-e-l.
    Denerwują mnie ludzie którzy piszą wiersze o BMW, podniecaja się nad rozszyfrowaniem trech liter. Najbardziej rozbraja mnie "Wiele serc, jedno bicie BMW ponad życie" Tym co się utożsamiają z owym powiedzonkiem, proponuję strzelić sobie w łeb przed sprzedażą swojej bety:)
    Nie jestes w żadnej elicie jezdząc BMW. To czy masz 3,5,czy 7er nie wyrózna Cię spośród innych kiermanów. Ja teraz przejściowo mam hondę civic i wcale nie czuje się gorszy od Ciebie.
    Zapamiętaj:
    Auto jest do tego do czego zdecyduje właściciel!!
    per aspera ad astra

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    735 M62TUB35
    Hmmm zastanawiam się co Ty tu robisz???

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740
    Cytat Zamieszczone przez ariusz
    Kurcze, dopiero przeczytalem temat. żenada..żenada żenada. gośc spytał co zrobic, zeby zerwało przyczepnośc.. wystarczylo odpisac, zeby wyłączyc kontrolę trakcji, wrzucić na 1 albo na S i wcisnąc gaz do dechy. Nie ma sie co podniecać, ze 7er to nie jest auto do palenia gum.
    gdyby BMW nie przewidywało mozliwości włączania/wyłączania trakcji to nie byłoby guzika, który to Wam umożliwia.
    rodzinaBMW puknij się w beret - BMW jest autem jak każde inne, jedni maja je do jazdy do kościoła w niedziele, inni do tego zeby się bujać bo myslą, ze są elitą (tak jak Tobie się wydaje - i tylko wydaje), inni bo jest to ich prawdziwa pasja a jeszcze inni po to, zeby je rżnąć ile tylko wytrzyma - o tym od czego jest auto decyduje w-ł-a-ś-c-i-c-i-e-l.
    Denerwują mnie ludzie którzy piszą wiersze o BMW, podniecaja się nad rozszyfrowaniem trech liter. Najbardziej rozbraja mnie "Wiele serc, jedno bicie BMW ponad życie" Tym co się utożsamiają z owym powiedzonkiem, proponuję strzelić sobie w łeb przed sprzedażą swojej bety:)
    Nie jestes w żadnej elicie jezdząc BMW. To czy masz 3,5,czy 7er nie wyrózna Cię spośród innych kiermanów. Ja teraz przejściowo mam hondę civic i wcale nie czuje się gorszy od Ciebie.
    Zapamiętaj:
    Auto jest do tego do czego zdecyduje właściciel!!

Popieram

Cytat Zamieszczone przez Danek25
    Wiele ryzykuje, choć pisze z sensem i nikogo nie obraża....

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    Cytat Zamieszczone przez Danek25
    Wiele ryzykuje, choć pisze z sensem i nikogo nie obraża....
    Z tym obrażaniem byłbym ostrożny wydaje się, że można by było się obrazić.
    Napisał mocno, chyba za mocno ale fakt- z sensem :)

Uprawnienia umieszczania postów