W sumie to pytanie do trola aby jak może pokazał jak zrobił te zaślepki ! kiedyś kobiety kupowały w gazetach formy po czym dostawiały do materiału i tak szyłu spódnice :-)
W sumie to pytanie do trola aby jak może pokazał jak zrobił te zaślepki ! kiedyś kobiety kupowały w gazetach formy po czym dostawiały do materiału i tak szyłu spódnice :-)
Pić trzeba ! Jeść można !
do dzisiaj tak jest to czasopismo to "burda" brzmi raczej jak jakies dla kibicow a wiem ta dlatego ze moja matka jest projektantka odziezy i kupuje to czesto :mrgreen:Zamieszczone przez olejus
Chetnie pokaze wam w sobote ...
koszt zaslepek = koszt kupienia siatki tak zwanej tuningowanej wyciecie rowno co do wielkosci otworu pomalowanie na czarno i dodaje ze mam u siebie zrobione podwojnie na strone , aby przeswitu nie bylo wogole ...
Widac jak by byl jeden wielki plastik . Oczywiscie wymyslilem patencik z tej siatki ze sie ja tam tak fajnie zagina i nie odpadnie nawet przy 240 :mrgreen: :mrgreen:
W sobote zrobie foto relacje bodajze lub w niedziele bo swoje musze poprawic na nowo ze wzgledu zmiany zderzaka :mrgreen: