Widzę zamontowaną czarną podsufitkę (materiał),czy rączki i daszki przeciwsłoneczne też są czarne???
Widzę zamontowaną czarną podsufitkę (materiał),czy rączki i daszki przeciwsłoneczne też są czarne???
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
Kumpel pomalował czarnym spray-em matowym i wygląda bardzo przyjemnie
tak dokładnie jest pomalowane sprayem, ale wygląda w porządku. Fotki będą. Narazie auto jest w trakcie paru poprawek (fajki, i, nowy olej+ filtr), odma, wymieniona będzie rura dolotu i potem zobaczymy co dalej.;)
Następnie trzeba wymienić zegary (wczoraj rozbierałem i nie działa przycisk prawy - nie da się zmienić języka - ale mechanicznie jest ok)
Do tego tunel (osłona wisko) muszę zakupić (może ktoś ma do m60b30)
Do tego uszkodzone sterowane elektrozaworami lub same elektrozawory. To w sumie to co jest na teraz do zrobienia plus klima jak ogarnę elektrozawory wygląda na to ,że tylko nabicie
Poza tym ten nieszczęsny fotel kierowcy (podpięcie elektryki) może ktoś wie co powinienem zrobić aby przestawić go?? (chociażby na krótko)
Zawias jest ok. Wnętrze też. Heble ok. Także spokojnie do wyprowadzenia furka.
e32 v8 manual
Tak też myślałem.Kto by szukał orginalnych rączek i daszków z m5 e34.Domyślam się,że dobrze to wygląda,sam niedawno eksperymentowałem z czarnym sprayem,pomalowałem jeden daszek( zapasowy oczywiście) i wygląda jak orginał.Mogę śmiało polecić lakier strukturalny BOLL.
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
hehe zegary nie do naprawy ja tez z nimi walczylem fotel kierowcy jakos przestawialismy na krotko bo z podpieciem jego byl problem napisz do grabla moze on cos pamieta jak to roblilismyZamieszczone przez mat