Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Znów na Allegro "Koneserskie" E32

Doświadczony Użytkownik Awatar marek1132
    BMW
    BMW e32 735 iL
    Widzę zamontowaną czarną podsufitkę (materiał),czy rączki i daszki przeciwsłoneczne też są czarne???
    "Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Kumpel pomalował czarnym spray-em matowym i wygląda bardzo przyjemnie

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak
    tak dokładnie jest pomalowane sprayem, ale wygląda w porządku. Fotki będą. Narazie auto jest w trakcie paru poprawek (fajki, i, nowy olej+ filtr), odma, wymieniona będzie rura dolotu i potem zobaczymy co dalej.;)
    Następnie trzeba wymienić zegary (wczoraj rozbierałem i nie działa przycisk prawy - nie da się zmienić języka - ale mechanicznie jest ok)
    Do tego tunel (osłona wisko) muszę zakupić (może ktoś ma do m60b30)
    Do tego uszkodzone sterowane elektrozaworami lub same elektrozawory. To w sumie to co jest na teraz do zrobienia plus klima jak ogarnę elektrozawory wygląda na to ,że tylko nabicie
    Poza tym ten nieszczęsny fotel kierowcy (podpięcie elektryki) może ktoś wie co powinienem zrobić aby przestawić go?? (chociażby na krótko)
    Zawias jest ok. Wnętrze też. Heble ok. Także spokojnie do wyprowadzenia furka.
    e32 v8 manual

Doświadczony Użytkownik Awatar marek1132
    BMW
    BMW e32 735 iL
    Tak też myślałem.Kto by szukał orginalnych rączek i daszków z m5 e34.Domyślam się,że dobrze to wygląda,sam niedawno eksperymentowałem z czarnym sprayem,pomalowałem jeden daszek( zapasowy oczywiście) i wygląda jak orginał.Mogę śmiało polecić lakier strukturalny BOLL.
    "Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 735 INDYWIDUAL German Style
    Cytat Zamieszczone przez mat
    tak dokładnie jest pomalowane sprayem, ale wygląda w porządku. Fotki będą. Narazie auto jest w trakcie paru poprawek (fajki, i, nowy olej+ filtr), odma, wymieniona będzie rura dolotu i potem zobaczymy co dalej.;)
    Następnie trzeba wymienić zegary (wczoraj rozbierałem i nie działa przycisk prawy - nie da się zmienić języka - ale mechanicznie jest ok)
    Do tego tunel (osłona wisko) muszę zakupić (może ktoś ma do m60b30)
    Do tego uszkodzone sterowane elektrozaworami lub same elektrozawory. To w sumie to co jest na teraz do zrobienia plus klima jak ogarnę elektrozawory wygląda na to ,że tylko nabicie
    Poza tym ten nieszczęsny fotel kierowcy (podpięcie elektryki) może ktoś wie co powinienem zrobić aby przestawić go?? (chociażby na krótko)
    Zawias jest ok. Wnętrze też. Heble ok. Także spokojnie do wyprowadzenia furka.
    hehe zegary nie do naprawy ja tez z nimi walczylem fotel kierowcy jakos przestawialismy na krotko bo z podpieciem jego byl problem napisz do grabla moze on cos pamieta jak to roblilismy

Uprawnienia umieszczania postów