Czy zauważyliście ,że w mieście jest coraz mniej kanałów ?
Lubię sobie coś dłubnąć przy aucie a tu ...
Kiedyś to można było przebierać - ten za niski ,ten za stromy , tu flaszki nie ma gdzie postawić ...
Czy zauważyliście ,że w mieście jest coraz mniej kanałów ?
Lubię sobie coś dłubnąć przy aucie a tu ...
Kiedyś to można było przebierać - ten za niski ,ten za stromy , tu flaszki nie ma gdzie postawić ...
Ale o co ci chodzi?
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Lolo kanał to jest w Twoich danych "skąd-stąd" - prosze to poprawić i podać miejscowość zamieszkania!!!!!
Chodzi mi o to ,że kiedyś to w mojej okolicy i nie tylko było kilka takich kanałów
Obecnie część z nich nie istnieje ,część jest zastawiona jakimś gó...em żeby tylko nie wjechać itd,itp...
Jakbyście mieli jakieś namiary to poproszę
Przypominam żebys uzupełnił dane o co proszę!!!!!
Na ul. Krzemienieckiej przy przejeździe kolejowym (tym wyremontowanym) jest podobno kanał do dyspozycji ;) Słyszałem o tym chyba 2 dni temu ale nie miałem okazji sprawdzić.
który to przejazd wyremontowany ?
ten w połowie czy ten , w okolicy którego niedawno pociąg kogoś trzepnął
Ten w połowie, tzn ten przez który można "gładko" przejechać ;)
"gładko" to mocne słowo , odpowiedniejsze byłoby chyba "powiedzmy gładko" ;) ;) ;)
Ja zapraszam do mnie, u mnie na podwórku jest fajny kanał do dyspozycji :) Słowiańska/Jedności Narodowej